2777
2789
عنوان

مفهموم طلاهات نده ب شوهرت ینی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 149 پست
دقیقا...الان چند سال نیست ازدواج کرده مغرور شده ...تو همین سایت کاربرای زیادی هستن که با وجود عاشق ب ...

اره موافقم مخصوصا زن های ایران

چون قانون و جامعه پشتشون نیستن به خود استارترم گفتم ی تک پا برو دادگاه ببین مردا چه بلایی سر زنان اوردن بعد بیا روضه بخون

عزیزم من به شما صندوق طلارو هم پیشنهاد میدم

صندوق طلا واسه بعد از این ماجرا هستش

شما باید با پول شوهرجان با زبون ریختن که ببین من چه زن جمع کنی هستم بیا بریم واسم طلا بخر

هی تیکه تیکه بخری

بعد بگی میخوام یه تیکه طلا بزرگ داشته باشم

بعد همون بزرگ رو قایم کنی و بگی گمشد

بعد که اب از اسیاب افتاد ببری صندوق امانات بانک...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک کتک کاری روز زن نبودی چطور منو خوردن همه اینا هی از بلاگرهای دوزاری چندتا کلمه یاد گرفتن میان ...

عه ن نبودم ،،،این پیکمی میکمی چیه افتاده دهنشون😆😂تا حرف میزنه پیکمی میاره وسط😀

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

عه چ نکته ای اشارع کردیییشریک زندگی!!!!! خب شریک زندگی باید پول بزاره وسط دیگ. نه ببره تو بالشش قایم ...

شما تفکرات خاص خودتونو دارین که برخاسته از فرهنگ خانواده اتونه قطعا

پس نسل ها ادامه پیدا میکنه

من سعی در تغییر ندارم

خوش باشید

اما ارزش خانما رو بعنوان شریک زندگی بدونید

مرد کار میکنه برای رفاه همسرش تمام

شما بر حسب لطف میذارید

اینکه اشتباه

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

صندوق طلا واسه بعد از این ماجرا هستش شما باید با پول شوهرجان با زبون ریختن که ببین من چه زن جمع کنی ...

عزیزم صندوق طلا تو بورسه نه صندوق امانت پولت تبدیل ب طلا میکنن تو بورس سهام داری لازم ب اینکارا نیست حتما سرچ کنید بخونید خیلی راحتتره

شما هم ادبیاتت انقدر داغون و سطحی که به جای کمک به شوهرت یه فکر به حال ادب خودت بکن چون اینطوری به ج ...

خب مگ دوروغ میگم قطعا شوهرشون خرابه دیگ البته ک این خرابیو خودمون میسازیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

عزیزم صندوق طلا تو بورسه نه صندوق امانت پولت تبدیل ب طلا میکنن تو بورس سهام داری لازم ب اینکارا نیست ...

استااااد من میگم با طلاهایی که شوهرهای گرامیتون واسه مناسبت ها و... واستون خریدن و حالا روزی هزارتا نقشه واسه اون طلاها میکشن این کارا رو بکنید

من چی میگم تو چی میگی هووووف

بالای۱۵,سال در نظر بگیر

میگید مردا چند سال بعد از زندگی مشترک و بعد از اومدن بچه عوض میشن؟

انقد این حرفو شنیدم از بچه اوردن میترسم واقعا

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

استااااد من میگم با طلاهایی که شوهرهای گرامیتون واسه مناسبت ها و... واستون خریدن و حالا روزی هزارتا ...

کدوممناسبتا 🤣

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

کدوممناسبتا 🤣

من چه بدونم🤣

اینو از اون زنایی بپرس که همش میگن طلاهارو همون شوهرجاااانشون براشون خریده و حالا میخوان طلاهارو دو دستی تقدیم آقا کنن که آقا خونشو بیست متر بزرگتر کنه و چهار روز دیگه دعواشون شد

آقاهه بگه از خونه من گمشو بیرون

خانمه هم با یه دنیا خریت و و پشیمانی و یه چمدان میمونه وسط خونه و هی میگه کجا برم کجاااا برم

ولی وقتی پس انداز مخفی داشته باشه وقتی شوهره زبون باز کنه با همین پس اندازش میزنه تو دهن شوهره و میره پی زندگیش

من پنج سال زندگی مشترک نخوردم نپوشیدم قناعت کردم که این لاشی به جایی برسه

فکر کن خونه میساختیم خودم پشت کاشی ها ملات میریختم میگفتم نههه پول کارگر ندیا

اخرش بهم خیانت کرد

کاش یه نفر بود این حرفارو پنج سال پیش بهم میگفت

هه فکر میکردم این لاشی همیشه تعهد داره بعد اینکه ب جایی برسه ازم قدر دانی میکنه

قدر دانیش خیانتش بود

روانیه بابا تاپیکاشودیدم ماشین۳میلیاردیمون خونمون فلانمون کم داره براش دعاکنین😂😂

مگ هرکی تاپیک بزنه روانیه؟؟ روانی پدرته احمق

من هرچی دوس داشته باشم اینجا میگطم و گوه خوریش ب تو بکی نیومده معلومه حسابیییی سوختی از ماشینمون

بیشتر بسوز چون پولش خیلییی بالا ترم رفته

بسوز کامل

خدا بداد اطرافیانت برسه منو ندیده و نشتاخته مث سگگگگ حسودی میکنی وای بحالشون😀♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشانه شمال لال بشه که انقدر راحت بی ادبی میکنی با همسرت هر دو لال بشی

انشالله ک درد و بلای جفتمون بخوره تو سر جنابعالی..جواب جرفتون بود عزیزم خیلی محترمانه گفتم متاسفانه❣️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=403988299]انشالله ک دهن شما به گل بسته میشه عزیزم شوهرم میبینه خانمش چقدر خانمه و ازاین کارا ...

انشالله که سرخودت و خواهرات و جد ابادت بدددترررر ازخودت بیادمجدد بدتررر از شوهر اولت سرت بیاد احمق ربون کثیف همین گوه دونی کثیفتو برا دیگران باز میکنی که خدا 💩میکنه تو زندگی و سرنوشتت دیگ

انشالله که کور میشه چشمت از حسرت زندگی درست بقیه

انشالله که زبونت رو سگ. خورد

بی پ در مادر کثافت همون سوهر هم ریادیت بوده نکبت بست باشه هنوز جمله بندی هم بلد نیستی کنی معلومه ازاین ترشیده هل بودی ک شوهر کردی و شوهرتم رید برات ک حقته دیگ ترشیده کپک زده بودی باید میرفته با تازه و نو

ک ص بو گندوی تو ترشیده رو میخاسته چیکار اوق

1
5
10
15
20
25
30
35
40