2777
2789
عنوان

مفهموم طلاهات نده ب شوهرت ینی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2725 بازدید | 149 پست
چق میگی عزیز من این چیزی ک تو داری میگی مربوط ب خیلی زناست خیلی زنا نمیخواستن طلاهاشون بدن و دادن چو ...

تو یاد بگیر

وقتی ازدواج کردی

و فهمیدی با مردی طرف هستی که فکر میکنه مالک همه چیز هستش و...

طلا رو خریدنی بدون اجرت بخرید

هی ریز ریز

هر چقدر که در توانتون بود

بعد همون یه گرم دو گرم هایی که تیکه تیکه گرفتید و الان شده مثلا بیست گرم

ببرید بدید یه طلا بزرگ مثلا یه دستبند بیست گرمی

بعد یه جایی رفتید

دستبند رو بذارید تو کیفتون

تو امن ترین جای خونه قایم کنید

بعد بزنید تو سرتون کولی بازی در بیارید که واااای دستبندم گمشد

دستبندم نیست

من دستبندمو میخواااام

خدایا دستبندمو میخوااااام😭😭😭

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدا ازت نگذره مرد که با خیانتت از من چی ساختی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم و زندگیم مثل شماست

ولی همه مردا یه جور نیستن ..بعضیاشون واقعا نامرد وخیانتکار وخسیس و بی وجدانن ..خودتو و زندگیتو با اونا مقایسه نکن

مطمين باش یه حای زندگیشون میلنگه که اعتماد له شوهرشون ندارن

ازدواج عین ی هندونه دربسته هست جدا از این ادمام همیشه ثابت نیستن شما خودتم با چند سال پیشت زمین تااس ...

دقیقا...الان چند سال نیست ازدواج کرده مغرور شده ...تو همین سایت کاربرای زیادی هستن که با وجود عاشق بودن همسرشون و گذشت چند سال از زندگی مشترک شوهرشون شخصیتش عوض شده و بهشون خیانت کردن ..یا سرد شده و یا هر .....هیچکس نمیتونه آینده. ا پیش بینی کنه زن همیشه باید یه پس انداز شخصی داشته باشه اینو بهتربن روانشناسا هممیگن

گشنه اند خواهر من گشنهتو خونه پدری گشنه بودننمبخوام اگه یروز شوهره ولشون کرد بازم گشنه بمونن.منم با ...

دقیقااااا حالا همه اینا بخدا اگ نهایت۳۰گرم داشته باشن نصف خونه هم میخان بعد همون سی گرمم خب شوهره خریده دیگهههه

دقیقا درست میگی اونی ک سیره اصلا طلا براش مهم نیست

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

عرضه داشته باشه جایگاهشو حفظ کنه. البته ظاهرا منظورتون از جایگاه آقا بالاسر زورگوعه!!!

نه عزیزم مرد بودنه،مرد که زور نمیگه میگم احترام داشته باشه تو خونه واقتدار که هم بتونیم بچه های خوبی تربیت کنیم و هم باهامون مث ملکه ها رفتار بشه و تاج سر باشیم هم برا اومدن خونه لحظه شماری کنه. واینم بگم که خانم خونه س که باعث میشه مرد تو. حایگاه خودش بمونه یانه یعنی یه شوهرنمونه یا پدر نمونه

شما دیگه خیلی پیکمی هستیدو زن ستیز ارزش خانم رو بعنوان شریک زندگی نمیبینیدمتاسفم لطف 😐

عه چ نکته ای اشارع کردییی

شریک زندگی!!!!! خب شریک زندگی باید پول بزاره وسط دیگ. نه ببره تو بالشش قایم کنه! فداتشم شما با غریبه هم شریک بشی هراری ازت دزدی کنه سریع میزنی میفرستیش دور و از شراکتت اتصراف میدی حالا با شریک زندگیییییی بخای اینجور کتی ک دیگ هیچ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

دقیقااااا حالا همه اینا بخدا اگ نهایت۳۰گرم داشته باشن نصف خونه هم میخان بعد همون سی گرمم خب شوهره خر ...

بعضی شوهرا جونشون به مالشون بنده و برا زن و بچه شون خرج نمیکنن ..ولی یکی مثل شوهر من همه زندگیش دست منه ..چرا باید طلا روازش دریغ کنم

خونه و ماشین که برای آسایشه و فرق داره برای چیزای دیگه غلطه

من اینجا دقیقا فقط متظورم همین دوتا بود حالا ماشین هیچ ولی خوووونه خب خیلی منطقیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جوجه ها را آخر پاییز میشمرن .استارتر بزار حداقل ده سال از زندگی متاهلین بگذره و بچه دار بشی اون وقت ...

عزیزم شما چند ساله متاهلید؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ازدواج عین ی هندونه دربسته هست جدا از این ادمام همیشه ثابت نیستن شما خودتم با چند سال پیشت زمین تااس ...

عزیزمن وقتی یه مرد توخونه اقتدارواحترام داشته باشه سراغ هیچکدوم از اینا نمیره البته منکر این نیستم که بعضیا خودشیفته ان و ممکنه هرکاری ازشون سر بزنه