2777
2789
عنوان

مفهموم طلاهات نده ب شوهرت ینی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2725 بازدید | 149 پست
الانم ریختن رو سرمنقضاوت نکنیم والا شایدم این بدبختا بختشون ریده و ریدددن با شوهر کردنشون🤣

شما هم ادبیاتت انقدر داغون و سطحی که به جای کمک به شوهرت یه فکر به حال ادب خودت بکن چون اینطوری به جز شوهرت به همه لطف میکنی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک نخاستم تصمیم بگیرم فقط گقتم چطوره بعضیا اینجورن حاضرن خودشون سختی مستاجری بکشن بعد طلا ندن!!!ن ...

شما خودت میگی بابات برات خونه خریده

شرایطت با بقیه فرق داره

و نمیشه نسخه مشترک برای زندگی همه پیچید

منم سالیان قبل از این فکرها داشتم

ولی گذر زمان و مشاهده زندگی بقیه نشون داد همونا که از نظر من با شوهرشون اتحاد مالی نداشتن دو قدم جلوتر رفتن

شوهرشون بیشتر کار کرد کمتر رو طلا و پول زنش حساب کرد

الان خونه و ماشین و زمین دارن طلای زن هم سر جاشه

نمیشه کلی نظر داد

اصلا شرایط زندگی همه مثل هم نیست بله آقا پنهان کار نباشه و با پدرش و برادرش شریک نباشن شاید بشه گفت طلاهات رو بدی شوهرت الان همسر من با خانواده اش شریکن و خیلی چیزا از من پنهان کرده و دروغ گفته بارها

نمیشه برای همه یه نسخه پیچید .زمونه بدی شده زندگیا به هیچی بنده بخاطر همین خانما محتاط شدن ضمنا اونی که طلا رو نمیده به شوهرش قطعا ازش شناخت داره .وگرنه زنها تا پای جون به پای همسرشون هستن

شما هم ادبیاتت انقدر داغون و سطحی که به جای کمک به شوهرت یه فکر به حال ادب خودت بکن چون اینطوری به ج ...

روانیه بابا تاپیکاشودیدم ماشین۳میلیاردیمون خونمون فلانمون کم داره براش دعاکنین😂😂

اگه دو روز بعد خونه خریدن فیلش یاد هندوستان کرد و گفت جدا شیم چی ؟ هیچ وقت بی گدار به آب نزنین هیچوق ...

خب منم عمینو میگم دیگ چرا همش فکر طلاق و جدایی هستین

ادم ب هرچی فکر کنه سرش میاد

من همون سال اول طلای مجردیمو کامل دادم بهش و گذاشت رو ماشین،،،اصلا هم نگفتن بنامم و بنامش و این حرفا

الان پول دستش اومد همشو باهم برام خرید

و خدارشکر اصلا فکر طلاق هم نیستیم

ترجیح میدم تو زمان حال با رفاه و اعتماد زندگی کنم تا اینجه بخام فکر ابن باشم پول جمع کتم برای فلان موقع!! بنظرم همین پول قایم کردنا باعث میشه مردا با زنشون بد بشن و برن فکر کسی دیگ

چون مردی ک میبینه زنش پا ب پاشه صد سال این کارل نمیکنه مگ اینکه مشکل رواتی ذلشته باشع ک اونیم ک مشکل روانی داره پول جمع کن نیس ک بخاد طلاهم بخره

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

طلای خونه پدری باز فرق داره من منظورم ب اون طلاهایی ک طرف ده سالع ذارع جمع میکنه و نمیددش شوهرش خونه ...

منم خونمونو پارسال عوض کردیم بعد من طلاهامو دادم البته شوهرم راضی نبود ولی آخرش دیگه چاره نداشت ،خاله ی سوهرم جلو شوهرم میگفت یا باید کاغذ بده که اندازه ی گرمشون برات بخره یاهم از خونه بنامت بزنه و توچرا میخوای طلاتو بفروشی گفتم من هیچی نمیخوام و اون بنده خدا داره برا راحتی من خونه رو عوض میکنه چون من خواستم حالا اون بره زیر بار قرض و قسط بیشتر که من دلم خوش باشه طلادارم تو کمد.حالا بازم هرکس تصمیم زندگی وداراییش باخودشه ولی نامردیه وقتی طلا داریم و میتونیم خونه بخریم بریم. مستاجری

منم یبار همینو گفتم ریختن سرمبعد میگن نه شوهرما لیقات نداشت مال تو حتماداشته فک نمیکنی اگه شما هم رو ...

نه والا

من اینقدرررر رو راست بودم

به والله قسم کوچیکترین دروغ یا. پنهون کاری ازم سر نزد تو پنج سال زندگی

ولی این اشغال بهم خیانت کرد

اصلا ربطی به رو راستی نداره

اینایی که میگن ب شوهر طلا ندین یکیشم خودمم

اینا با تجربه ای که داشتن میگن مرد جماعت تا به یه جایی میرسه سرش گیج میره رو دل میکنه

طلا رو به خونه بدین به شرطی که خونه به اسم خانم باشه در حد همون مبلغ طلا

دوره زمونه عوض شده

فضای مجازی گند زده به زندگی ها

حالا هعی بیاید بگید نننه شوهر منفرق داره اینطوری نیست و فلان

انشالله که شوهر شماها خوب باشه

ولی منم روزی هزار بار میگفتم نهههه شوهر من فرق داره

تا اینکه فهمیدم فرقش تو بازیگریش بود قشنگ بلد بود فیلم بازی کنه

خانوووما به هیچکس اعتماد نکنید

اولا ک ادم نباید همه چیزش فدا شوهرش کنه اینایی ک شوعرشون خیانت کرده و زدتشونم این میگفتن الان بدمن پشتوانه و پس انداز مالین واسه زن بهتره ک طلاهاش نگه داره برا روز مبادا البته ی جورایی میشه گفت درست میگی مرد خریده پس زنم مجبوره بده

هر کسی برای زندگیش خودش تصمیم میگیره اما در مورد جمله خود شوهر خریده 👈👈وظیفه اش بوده شما ارزش خودت ...

عاشقتم

دیگه نیاز نشد

پست بذارم

همه موارد و گفتی👌👌👌👌👌😂😂😂

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بیین من خودم زنم و تو تاپیکام هست چطور خونه دار شدیمالبته الان فعلا شهر. دیگ مستاجربم بخاطر کار شوهر ...

بعداگه توهمه چیتودادی واقا گفت نمیخوام می خوای چکارکن؟روت میشه جیب خالی برگردی؟الانم که طبق قانون زن دیگه هیچ حقی نداره.....