2777
2789
عنوان

یه راز بگم بهتون بین خودمون باشه

543 بازدید | 34 پست

خیللللیییی وقته نماز نخوندم

دلم خیلی براش تنگ شده

برا حرف زدن با خداااا

امشب میخواستم بخونم نشد

نمیدونم بعد این همه مدت چجوری باهاش حرف بزنم

اخه خیلی شرمندم

خدایا میدونم همه جا هستی . این تاپیکم میبینی من خیلی شرمندتم خیلی ..ببخش انقدر بنده بدی هستم

انقدر شرمندم روم نمیشه زبون باز کنم به خودت بگم اینجا مینویسم

خدایا یادته سرمو میذاشتم رو مهر؟حس میکردم بغلم کردی اونموقع

خیلی وقته سرمو نذاشتم رو مهر .... دلم برا بغلت تنگ شده

چادر که سرم میکردم حس امنیت داشتم موقع نماز

خدایا من حس های خوب رو از خودم دریغ کردم ...بنده بدی بودم..ببخش خدا

فقط صنوبر🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم

من خیلی نامنظم میخونم

نمیدونم چمه ببین بعد یمدت میخونم خیلی احساساتی میشم ایمانم قوی میشه اینا بعد چند رور سرد و بی حس میشم فقط الکی میخونم هیچی نمیفهمم هیچی حس نمیکنم بعد کلا ول میکنم.

خیلی حس بدیه انگار میرم کما

وای چقد منی تو

ولی من دیگه هیچی حس نمیکنم حس نمیکنم منو میبینه حس نمیکنم حواسش بهم هست انگار هیچی دیگه حس نمیکنم دلم واسه اون شبا که تا اذان صبح درد و دل میکردم تنگ شده ولی دیگه هیجی حس نمیکنم

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

منم یه زمانی نماز میخوندم اما حدود ۳ ساله نمیخونم و بارها تصمیم گرفتم نماز بخونم اما هر دفعه یه چیزی شده که منصرف شدم...

اون زمانی که نماز میخوندم اوضاع زندگیم خوب نبود اما آرامش داشتم الان خداروشکر خیلی شرایطم تغییر کرده اما آرامش ندارم

همینکه حس شرمندگی داری ینی بنده خوبی هستی

ملکه ی زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞

منممن خیلی نامنظم میخونمنمیدونم چمه ببین بعد یمدت میخونم خیلی احساساتی میشم ایمانم قوی میشه اینا بعد ...

درکت میکنم .. منم قبلا اینطور بودم زنگ زدم 096400 بهم راهکارداد خوب شدم..خود احمقم باز ول کردم..حالا فردا زنگ بزن ببین چی میگه

ب بخش اعتقادی وصل شو

فقط صنوبر🌹

دروغ چرا من اصلا نماز صبح بیدار نمیشدم بجز ماه رمضون از وقتی دخترم نماز خون شده با اینکه میدونه من بدخواب بشم اخلاقی بد میشه ولی موقع نماز صبح آروم میاد میگه مامان وقت نمازه بعد زود در میره

خدارو شکر که لطف میکنه منم میتونم بیدار شم برا نماز

اخلاقم هم دیگه گند نمیشه

حس خیلی خوبی پیدا می کنم