2777
2789

از این نظر ناراحتم که چطوری میخوام جبران کنم؟

البته اینم بگم من هرسری میرم پیشش با خودم آجیل و گردو و میوه و خلاصه خوراکی میبرم ، ورزشکاره هر سری میرم براش موز میخرم 😑 😅

حالا امروز برگشته میگه از یه هفته قبل از روز زن برات کادو خریدم گذاشتم مغازه فردا میارم میدم ، نامحسوس بهش گفتم چرا زحمت کشیدی من چطوری جبران کنم برگشت گفت تو خیلی وقته جبران کردی همین که هر سری دست خالی نمیای جبران کردی

خجالت میکشم پیشش 😓

آدم رمانتیکیه سری پیش روز تولدم انگشتر خرید آورد دستم کرد ولی من براش تیشرت و از این چرت و پرتا میخرم تازه کلی هم ذوق میکنه ، یه بارم گفت چندتا شورت برام بخر من وقت نمیکنم برم بخرم منم از این ارزونا خریدم چقد کیف کرد 😅 خب چیکار کنم درآمدم کمه اونقدری نیست چیزای گرون براش بخرم 😓 ولی اون وضعش خوبه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسره ؟ یا شوهر

دوس پسر

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

واسه مردا کادوی گرون بدی خوششون نمیاد

چون حس میکنن دختر سرتره

اونا دوس دارن به لحاظ مالی و خرج کردن خودشون سرتر باشن و حس کنن دارن دختر رو حمایت میکنن

پس به همون روشت ادامه بده کلی برای هرکادویی که داد خییییلی ذوق کن برق چشمات و خوشحالیت رو ببینه

اون خوشحالیه موقع کادو رو میخوان اونا