2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون یا خانواده همسرتون برای زایمانتون کادو چی دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 162 پست
خب همونو دادن دیگه عزیزم شوهرم لابد یا نمیدونسته یا اوضاع مالیش خوب نبوده

اونا به بچم کادو دادن دستشون درد نکنه ولی شوهرم حتی اگخ بی پول عالمم بود ی دسته گل میتونست بخره که... یا ی جعبه شیرینی این همون کارم نکرد عین دست خر خودش اومد بیمارستان فقط

واسه من دو و پونصد پول دادن مادر شوهرم نه آبمیوه کمپوت نه شیرینی هیچی در حالی که خانواده خودم هشت تو ...

بازم دادن دیگه مادر شوهرم از حسادتش چون کسی برا خودش از این کارا نکردن سی سال پیش خودشونو با الان ما مقایسه میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم دادن دیگه مادر شوهرم از حسادتش چون کسی برا خودش از این کارا نکردن سی سال پیش خودشونو با الان ما ...

اتفاقا نمیدادن بهتر بود چون حداقل اینجوری منتشون نمیاد که چیزی دادن

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

دوسال پیش بود وضع مالیشونم خوبه من هیچ وقت توقعی از کسی نداشتم ولی شدیداً کنجکاوم

واسه من 3 سال پیش بود. وضعشون عالیه. یه دستبند نازک گرفتن واسه پسرم. فاکتور نداشت. چند روز پیش وزن کردم 1.400 سوت بود😐بعد همه جا گفتن 20 میلیون کادو دادیم.

الهی بگردم

هنوز پدر شوهرم بعد دوماه اومد بچمو دید سر این یکی بچم اصلا دوست ندارم بیان کلا چیزی هم ندن

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

هر وقت زایمان کردم میام میگم

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.