2777
2789
عنوان

مامانم سر زده رفته خونه داداشم اوناهم اصلا باهاش حرف نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5678 بازدید | 277 پست
بیرون نکرده. تعارف نکرده فقط. خودتو بذار جای اون

گذاشتم بخدا دوستم اومده بود جزوه ببره از دم خونه کلی تعارفش کردم با اینکه حال روحیم خوب نبود با نامزدم دعوا کرده بودم مامانم مسافرت بود کلی امتحان داشتم

هر چی باشه حرمت مهمون واجبهخواهر شوهر من سر موضوعی ب من بی احترامی کرد، من جوابش رو ندادم و تا یه سا ...

مانشاالله ب فهم ودرکتون بهترین کارو کردید چون ب قول ما محلیا سریال شما گله خوب نبوده بهترینها تقدیمتون🥰🥰🥰💝💝💝

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تو خودتو داری میذاری جای آینده ی خودت و پسرت. ناراحت میشی. ولی یه کم فکر کن مثلا دوتا بچت خونه ...

من عضوی از اون خانواده ام

وقتی ایشون میخوان بیان تو میگم مادرجان ببخشید بچه ها خونه رو به هم ریختن

برای غذا هم وقتی اوردم براشون عذرخواهی میکنم که اگه میدونستم غذای بهتری آماده میکردم

بابا دنیا دو روزه

چقد سخت میگیرین

درخواست دوستی ممنوع...

اسی جان منم اگه کسی سرظهر سرزده بیاد خونم خوشم نمیاد ولی قطعا اینو به طرف مقابل نشون نمیدم و بعدا سر فرصت مناسب غیرمستقیم بهش میرسونم که باید بااطلاع بیان خونم تا امادگی داشته باشم

کار عروستون خیلی بد بوده اما فکرکنم مامانت به داداشت زنگ زده

بچه ها نمیان ریز به ریز به پدرشون اطلاع بدن که چی شده

اصلا بچه درکی از این اتفاق نداره

درکل سعی کنین با خبر برید جایی که حرمتتون هم حفظ بشه

اما فکرنکن منظورم از این حرفا تایید کار عروستونه

کارش واقعا بد بوده

ببین تو خودتو داری میذاری جای آینده ی خودت و پسرت. ناراحت میشی. ولی یه کم فکر کن مثلا دوتا بچت خونه ...

والا من شرایط این عروس روهم داشتم مادرشوهرمنم خدابیامرز هروقت ازطرف خونه ما ردمیشد برا۵دقیقه توحیاطم اگرشده یه سری میزد تازه آروم وبی آزارهم نبود ولی خداشاهده هیچوقت توی خونه ام بهش بی حرمتی نکردم

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من مهمان غیر منتظره برام اومده و بدون اینکه متوجه شه غذا از بیرون براش سفارش دادم میترسم از این کامن ...

اخه مامان من برای غذا نرفته بود میگفت ده دقیقه پنج دقیقه رفتج بچه ها رو ببینم

گذاشتم بخدا دوستم اومده بود جزوه ببره از دم خونه کلی تعارفش کردم با اینکه حال روحیم خوب نبود با نامز ...

خوب تو خونت مرتبه.بچه نداری هنوز.اگر بدونی یدونه بچه من چجوری خونه رو میترکونه. روزی صدبار نون خورده جارومیکنم شیر خالی میکنه روی فرش.تماااام اسباب بازی هاش وسط خونه است هرچی میبرم اتاقش باز میاره خالی میکنه امروز از دستش ساعت ۷ ناهار خوردم نمیذاره بشینم

گذاشتم بخدا دوستم اومده بود جزوه ببره از دم خونه کلی تعارفش کردم با اینکه حال روحیم خوب نبود با نامز ...

عزیزم دوست با خانواده شوهر فرق داره

خودت تو زندگی متوجه میشی اینو

منم قبل اینکه ازدواج کنم مثل شما فکر میکردم چون مامانم مادرشوهر بود و خانم برادرم عروس و من فقط به نفع مامانم میدیدم همه چیزو

اما الان میبینم عروس هم گاهی دلایل محکمی برای دوری کردن داره

اخه مامان من برای غذا نرفته بود میگفت ده دقیقه پنج دقیقه رفتج بچه ها رو ببینم

میدونم گلم

بحث اینا رو غذاس

میگم نگهش میداشتم پیشم و براش سفارشم میدادم

چی میشه مگه

دلم برای مادرت سوخت عزیزم

عمرش پربرکت

درخواست دوستی ممنوع...

جوری میگن راه نمیدیم انکار دختر خدان و تو قصر هستن قبلش باید درخاست حضور کنی.

بدبختا دنیا 2روزه اخرش ی وجب خاکه اونم مادره خونه پسرشه غریبع نبوده که.

خیلی حال ادم بهم میخوره از نیت تون

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم