2777
2789
عنوان

به این پسر خواستگار نظرتون چیه

407 بازدید | 60 پست

۱۳ سال اختلاف سنی داریم

حس میکنم خیلی برام تعیین تکلیف کرده انگار قالب آماده داره قرار تنم کنه عین اون چیزی بشم که میخواد حسم به نظرتون واقعیه یا دارم بزرگش میکنم؟

گفته خودش:

وضع مالی خوبه انقدر که الان از املاکی که داده اجاره فقط پول در میاره تو کار ساخت و ساز بود ولی الان فقط ساخت ساز های بزرگ شرکت میکنه

با دوستش هم تو کار واردات ماشینن تو دفتر دوستش ماشین وارد میکنن از دبی

خیلی بهم حس منفی داد پسر به خاطر ۳ چیز:

اول گفت اصلا دوست ندارم شاغل باشی ( من عاشق اینم کار کنم دارم ۴ تا زبان همزمان یاد میگیرم که برم تو شرکت تجاری کار کنم و بعدش تلاش کنم خودم وارد این شاخه بشم ) وقتی اینو شنیدم خیلی ناراحت شدم پرسیدم از چه نظر؟ گفت دوست دارم کارهای خونه رو انجام بده سرش به خونه گرم باشه و در دسترس باشه

من مربی ورزشی گفت حتی ورزش هم تفننی یاد بده هر روز نه

دوم

مذهبی نیست زیاد در حد نماز روزه ، من خودم مذهبی نبودم ولی دوست داشتم همسرم مذهبی باشه منم مسیرم داره تغییر میکنه

سوم اینکه گفت اگه درس بخونی حمایت میکنم ادامه بده ولی اینکه هم به درس هم به خونه هم بچه در آینده برسی به زرنگی خودت بستگی داره من واقعا نفهمیدم منظورش از حمایت این وسط چی بود جدی

چهارم اینکه

گفت من دوست ندارم پیش من چادر بپوشی اما گاهی به خاطر احترام به مامان در بعضی مراسم ها بپوشی بهتره

منم گفتم من دو رو نیستم پوششم همه جا یکیه گفت نه به خاطر مامان اونم فقط بعضی مراسم ها نه همه جا

نمیدونم ولی بهم برخورد

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مورد سوم بنظرم منظورش این بود ک اگ ب بچه و خونه و من نرسی یعنی زرنگ نیستی نمیزارم درس بخونی

بله میخواد کنترلت کنه راحت، پس فک کردی چرا اومده دنبال سیزده سال کوچیکتر؟

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

وقتی شرایطشو قبول نداری نظر بقیه چرا مهم باشه؟؟سبک زندگیت متفاوته پس جا فکر کردن نداره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

والا من اگه همچین شوهری که دستش به دهنش برسه داشتم

به کار کردن فکر نمیکردم

میشستم خانمی میکردم

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیداو عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

چیز خاصی نگفته بعدم میخوای کار کنی چیکار کار کردن سخته

خونه نشستن برای من که عادت دارم بیرون باشم خیلی سخته

حس میکنم دو تا فعالیت کنم میگه بشین خونه

نظر من اینه

ازدواج و تو رابطه رفتن باید یه دردی رو کم کنه حداقلش!باید حداقلش دیگه مشکل به زندگی آدم اضافه نکنه.

زندگی که واقعا بخوای بخاطرش از خودتو و عقایدت بزنی ارزش نداره از نظرم

من بودم رد میکردماین معلومه مانع پیشرفتت میشهپولشم بخوره تو سرش

منم حس میکنم اصلا حس خوبی نگرفتم ولی هیچ میگفت من از درس تا آخرش حمایت میکنم تا گفتم چجوری گفت به هر حال باید خودت مدیریت کنی به چی برسی😂😐

مورد سوم بنظرم منظورش این بود ک اگ ب بچه و خونه و من نرسی یعنی زرنگ نیستی نمیزارم درس بخونی بله میخو ...

خب معلومه که نمیرسم مگه من رباتم 🙄 آدم بخواد به پرسش برسه کلی خدم و حشم و کمک لازم داره

منم حس میکنم خیلی کنترل گره اما آشنایی ما معرفی بود منم شوکه شدم فهمیدم ۱۳ سال اختلاف داریم🤦🏼♀️