2777
2789

چشم بد منظور ینی آدم بی شخصیت تصورش میکنه

و من اینو نمیخوام

درسته دوستم بهم نگفته تصورش رو

ولی میدونم صبحتهایی که اون زمان درمورد شوهرم بهش گفتم یادش مونده. نمیدونم چطور درستش کنم چون نمیخوام کسی درمورد شوهرم فکر بد کنه😐

اون زمان احه شوهرم نبود....

درمورد یکی از دعواهامون بهش گفته بودم که ای کاش نمیگفتم چون فکر نمیکردم اون زمان قراره باهاش ازدواج کنم.

چطور بشورم؟

مثلا گفتم منت گذاشت سر فلان چیزی که خریده

یا گفتم تو گوشیش پیام دیدم که زده به دختره... که مطمئن شدم بعدا که سوتفاهم بود

نمیتونمم دوستم ول کنم چون خیلی خیلی وقته باهاشم دوسش دارم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستتو نمیتونی ول کنی ذهنتو پاک کن

چطوری

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
عزیزم آنقدر برات مهمه که دوستت در مورد شوهرت چی فکر میکنه؟بیخیال بابا

اخه الان میگه تو ذهنش بیین موند آخرش زن کی شد

شما ملکه ی زندگی خودت هستی اگر بد همسرت پیش کسی بدبگی بدون اول به سان و شخصیت خودت تو هین کردی اگر م ...

همینو میدونم که الان اذیتم که چرا گقتم اون زمان هنوز شوهرم نبود که

اولا که مهم نباشه چ فکری میکنه دوما میتونی یه وقتی صحبت رو بکشونی به اون سمت و غیر مستقیم بگی که شوهرت خیلی رفتارش تغییر کرده و از اون زمان بهتر شده همین بعدهم شاید اصلا دوستت ایقدری براش مهم نبوده باشه رفتار اون موقع شوهرت که یادش مونده باشه

عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

باید بیخیال شی ، ولش کن همون بد فکرکنه بهتره

منم همین اشتیاهو کردم ، اولش ناراحت بودم بعد ازدواج که بدش رو پیش دوستام گفتم ولی بعد دیدم حالا بدم نشد انقد دوره زمونه خزاب شده ، همون از شوهر من خوششون نیاد به نفعمه

حَسبی الله💫🍃