2777
2789
عنوان

بابام میگه میخوام دخترم دکتر بشه خواستگار خوب بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 39 پست
به حرف پدر مادرت گوش نکن آدم آیندش رو تباه یه مرد نمیکنه درست و بخون رشته خودت اگه درآمد خوبی داره ب ...

آخه میدونی این دوره زمونه حداقل ۶۰ درصد مردا به تحصیلات اهمیت میدن

پرستاری هم که درآمدش کارمندیه زیاد نیس

از طرفی هم میخوام کنارش کارای زیبایی یاد بگیرم

اون روز دوستمو دیدم روانشناسی خونده بود و رنگ کار بود خیلی خوشگل کرده بود و وسایلاش هم قشنگ بود میگفت مستقلم وسایلا با پول خودم خریدم

La

اگه ندارم برم سراغ کارای زیبایی اینا؟

اگه نداری برو دنبال هر هدف دیگهای که علاقه داری و حالت رو خوب میکنه

میدونی چیه تحصیلات یه مرتبه اجتماعی خاصی به آدم میده چیزی که نمیشه با پول خرید ، تو رو وارد اکوسیستم ها و سطوح بالا میکنه ولی با پولم میشه جایگاه اجتماعی بدست آورد بهر حال بستگی به اولویتات داره که چه نوع جایگاهی بخوای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو لاین زیبایی رنگ مو کلی شاخه داره یکیشو یاد بگیر میکرو ابرو خودتو پیر وکور درس نکن مگه چقد زنده ا ...

آره ولی بنظرم فقط همین کنکور قبول شدنش سخته

بقیه اش دانشگاه راحته حداقل میتونی یه جوری از پسش بربیای

من دانشگاه یه سال بودم از رو اون میگم

La

[QUOTE=403970310]آره ولی بنظرم فقط همین کنکور قبول شدنش سخته بقیه اش دانشگاه راحته حداقل میتونی یه جوری از پسش بربی ...[/QUOTEشش،ماه مونده به کنکور اگه واقعا مطمئنی میاری بخون اگه نه همین رشته رو ادامه بده

بهش بگو خودت پزشک بودی یا ننم؟ که از من توقع پزشک شدن داریبهاطر هیچکس به خودت فشار نیارفقط اگه علاقت ...

واسه پرستیژ و کلاس میگن

که دوستات اکثریت قبول شدن یا خواهرت کوچیکه ات قبول میشه و تو نخونی به ارزشت تهمت وارد میشه

La

واا این افکار چیه پرستاری هم رشتهی خوبیه ببین خودت چی دوست داریاین حرفا همش کشکه

آخه مردای این دوره زمونه به چشم دیدم حداقل ۶۵ درصدشون به تحصیلات زن اهمیت میدن

حتی بعضیا که تعدادشون کم نیس میخوان که طرفشون از لحاظ شغلی در حدشون باشه یا یه رشته خوب که افتخار کنن

La

میگن خواهرت قبول شه بهت تهمت وارد میشهبخون تو هم ارزشت بره بالا و خواستگار خوب بیان سراغت(خواستگار خ ...

بگو خواستگار که قراره به خاطر موقعیت ام بیاد همون بهتر نیاد واقعا خودت ناراحت نمیشی یه پسر تو رو به خاطر موقعیت ات بخاد نه خودت

بگو خواستگار که قراره به خاطر موقعیت ام بیاد همون بهتر نیاد واقعا خودت ناراحت نمیشی یه پسر تو رو به ...

درسته راس میگی

ولی واقعیتش رو که به چشم دیدم اینکه که مردا حداقل ۶۵ درصدشون به تحصیلات زن اهمیت میدن تا آنجا که بعضیاشون میخوان شغل زن در حدشون باشه

La

درسته راس میگیولی واقعیتش رو که به چشم دیدم اینکه که مردا حداقل ۶۵ درصدشون به تحصیلات زن اهمیت میدن ...

اهمیت بدن یا ندن مهم نیست عزیزم تو نباید برای ازدواج درس بخونی برای خودت درس بخون چون این توهین هست به خودت که آره من به خاطر شوهر درس میخونم خیلی از خانم های دکتر رو دیدم که شوهرشون مهندس هست و با دکتر ازدواج نکردن

آخه مردای این دوره زمونه به چشم دیدم حداقل ۶۵ درصدشون به تحصیلات زن اهمیت میدنحتی بعضیا که تعدادشون ...

تحصیلات فقط پزشکی نیست

پرستار هم باشی تحصیل کرده محسوب میشی

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️