2777
2789
عنوان

انزلی انزلی انزلی

162 بازدید | 16 پست

دوستان شمالی من یک موقعیت کاری در انزلی بهم پیشنهاد شده و باید انتخاب کنم : برای زندگی رشت بهتره یا انزلی ؟ برای شغلی که کارش خیلی با مردمه ، مردم رشت بهترن یا انزلی ؟ از نظر اب و هوا و اجاره خونه و این چیزا چطور ؟

نظرسنجی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه محل کارت انزلی باشه خب خونه هم انزلی بگیر خیلیم شهر باصفایی

ولی هیچجای دنیا رشت نمیشه🤭

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
اگه محل کارت انزلی باشه خب خونه هم انزلی بگیر خیلیم شهر باصفاییولی هیچجای دنیا رشت نمیشه🤭

ممنونم ، از نظر برخورد مردم چطور ؟ مردم انزلی تند تر هستند نسبت به رشت ؟ با توجه به اینکه بچه ی کوچیک دارم موندم خونه رو ببرم رشت یا نه

ساعت کاریتم در نظر بگیر..اگه تمام وقته انزلی ..اگه نیمه وقت رشت..

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

فاصله رشت تا انزلی ۳۰ دقیقه اس میتونی رشت زندکی کنی بری و بیای

اره برای همین میپرسم ک ایا این کار عاقلانه است یا نه ؟ میدونی مردم انزلی ادم غریبه میپذیرن یا فقط با بومی های خودشونن؟