2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست مشکل روحی روانی شدیددد داشته باشه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 40 پست
ببین کاملا مکمل هم هستن چون یه بخشیش روحیه یه بخشیش جسمیاون قسمتی که روحیه همش بخاطر تروماهایی هست ک ...

ممنون عزیزم

الان برای شما علتش مشخص شد که چرا وسواس فکری دارید؟

مثلا بخاطر چه تروماهایی بود؟

البته اگر دوسدارید بگید وگرنه هیچ🙏

و اینکه بالاتر به استاتر گفتین که مشاورتون گفته باید یه کار هدفمند انجام بدی و یا صبح ها زودتر بیدارشی و....

خب من به شخصه همه این چیزارو میدونم

یعنی میدونم که اگه اینکارارو بکنم بهتر میشم اما همونکه ارادشو ندارم نمیتونم انجامشون بدم.

و یا چون افسردگی داریم حوصله هیچکاریو ندارم.

شما چیکارکردین که اراده اینکارارو پیدا کردین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزمالان برای شما علتش مشخص شد که چرا وسواس فکری دارید؟مثلا بخاطر چه تروماهایی بود؟البته اگر ...

اره من بابای خیلی خیلی سختگیری داشتم علتش همون بود

اراده اشو منم تا سه ماه نداشتم از یه جایی به بعد به هر سختی بود به خودم کمک کردم

یه سری تکنیک ها که به نظر بیخود میومد انجام میدادم خیلی خوب بود

مثلا همینکه تمام احساساتمو بنویسم

اینکه شبها باید حتما جایی که دوستش دارم میرفتم

مثلا من جاهای معنوی دوست داشتم اما شوهرم به زور سینما و ... هم میبرد

کم کم اوکی شدم ولی اصلاح مزاج هم میفهمیدم داره کمکم میکنه

یه شربت ضد سودا بهم داده بود اولش که خوردم تمام بدنم پر از جوش شد که نشون دهنده این بود سموم بدنم داره دفع میشه بعد کم کم پوستم اینه شد و حالم بهتر شد

الهی به امید خودت...  
اره من بابای خیلی خیلی سختگیری داشتم علتش همون بود اراده اشو منم تا سه ماه نداشتم از یه جایی به بعد ...

مرسی از راهنماییت عزیزم❤️

شربت سودایی که بهتون دادن دستساز بود یا میشه از داروخونه تهیش کرد؟

و اینکه پیش دکتر طب سنتی رفتین و یا پیش اینا که عطاری دارن و از طب سنتی سردرمیارن؟

مرسی از راهنماییت عزیزم❤️شربت سودایی که بهتون دادن دستساز بود یا میشه از داروخونه تهیش کرد؟و اینکه پ ...

نه عزیزم پیش متخصص رفتم یه موقع پیش هر کسی نری.

شربتش برند طب العلاج بود تو گوگل بزنی میشه از سایت سفارش بدی اما باید اول مطمئن باشی که غلبه سودا داری اصلا یا نه.

الهی به امید خودت...  
نه عزیزم پیش متخصص رفتم یه موقع پیش هر کسی نری.شربتش برند طب العلاج بود تو گوگل بزنی میشه از سایت سف ...

درسته حرفتون👍منم میخوام طب سنتی برم تا اول مزاج شناسی کنه منو بعدش دارو مصرف کنم.

ببخشید سوال اخرمم بپرسم که دیگه وقتتونو نگیرم🙏

دکتر طب سنتی که رفتین چجوری تشخیص داد که غلبه سودا دارین؟

مثلا بعضیا از رو نبض میفهمن بعضیا از رو چهره تشخیص میدن بعضیا هم از رو زبون.

و اینکه خودتون مشکلاتتونو توضیح دادین که دکتر گفت غلبه سودا دارین یا خودش تشخیص داد

درسته حرفتون👍منم میخوام طب سنتی برم تا اول مزاج شناسی کنه منو بعدش دارو مصرف کنم.ببخشید سوال اخرمم ...

نه عزیزم نبضمو گرفت و زبونمو دید.

بعد گفت غلبه سودا

بعد روی مانیتور یه صفحه مخصوص خودم باز کرد گفت ریز و درشت علایمتو بگو و یه سری سوال هم خودش پرسید

مهمترینش همین افکار وسواسی و بی خوابی و گریه و شاد نبودن و افسردگی و بی هدفی و اینا بود.

خودش هم دکترای عمومی داشت ولی تخصص طب سنتی خوندع بود. اینجور دکترها نگاه صفر و صدی به طب ندارن و متعصبانه رفتار نمیکنن .

الهی به امید خودت...  
نه عزیزم نبضمو گرفت و زبونمو دید.بعد گفت غلبه سودابعد روی مانیتور یه صفحه مخصوص خودم باز کرد گفت ریز ...

اره درسته چون بقیه دکترا اصولا طب سنتی رو قبول ندارن.

حالا منم بگردم یه دکتر طب سنتی خوب پیدا کنم برم جاش تا ان شاءالله مشکل منم حل بشه.

التماس دعای زیاد عزیزم🙏🥲

بازم تشکر از وقتی که برام گذاشتی🌹

اره درسته چون بقیه دکترا اصولا طب سنتی رو قبول ندارن.حالا منم بگردم یه دکتر طب سنتی خوب پیدا کنم برم ...

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم

ان شالله بهترین نتیجه رو بگیری. توکل کن بر خدا.🌿

الهی به امید خودت...  
تلفیقیمثلا گفت باید حتما یه کار هدفمند کنم حتی اگه در امدی نداشته باشهگفت روزی یکبار برم به مادرم سر ...

واقعا روان درمانی تاثیر میذاره؟

پس امیدوار باشم؟:)

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..