هزارویکشبببب مدیر عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 15 عنوان انزلی انزلی انزلی | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 16 پست دوستان شمالی من یک موقعیت کاری در انزلی بهم پیشنهاد شده و باید انتخاب کنم : برای زندگی رشت بهتره یا انزلی ؟ برای شغلی که کارش خیلی با مردمه ، مردم رشت بهترن یا انزلی ؟ از نظر اب و هوا و اجاره خونه و این چیزا چطور ؟ نظرسنجی انزلی بهتره یا رشت انزلی رشت گرگان ثبت دیروز | 11:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختراردیبهشتی4 عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 4796 ممنونم ، از نظر برخورد مردم چطور ؟ مردم انزلی تند تر هستند نسبت به رشت ؟ با توجه به اینکه بچه ی کوچی ... انزلی چیا خیلی بامعرفت و خوبن البته همه جا خوب وبد هستاولی خب تایم رفت و آمد خستگی نمی ارزه بیای رشتمردمش هم خوبن تا جایی ک برخورد داشتم بازم خودت هر چی صلاح میدونی فقط اگه بچه شما کلاس خاصی میره موسیقی یا هر چی امکانات رشت بیشتر و بهتره لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
هزارویکشبببب مدیر استارتر عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 15 انزلی چیا خیلی بامعرفت و خوبن البته همه جا خوب وبد هستاولی خب تایم رفت و آمد خستگی نمی ارزه بیای رشت ... خیلی ممنونم❤️