2777
2789
عنوان

داییم میگه میخاد بیاد مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 123 پست
والا همینو میگممیگه نه نمیشه باید حضوری بگم

اگه درک داره و باهات لجبازی نداره بگو چون تو جوونی مدرسه بهم گیر میده در کل گفتن چون مدرسه دخترونس حتی برادر بچه ها نباید بیان دنبالشون

اگه بیای من توبیخ میشم

به مادرت بگو

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۱

بمیرم الهی

یه بار که داشت میگفت میخام بیام مدرست از حرفاش ویس بگیر کسی چیزی گفت ویس و بزار گوش کنه این کارا چیه آخه🤦🏻♀️

هیچوقت برای فهمیده شدن فریاد نزنید؛ آن که شما را بفهمد، صدای سکوتتان را بهتر می شنود

نه نهولی نمیشه،حو خونمون خیلی بده،الان بگم منو اونو باهم یکی میکنن🥲🤣

نمیفهمم

خب بیاد کی میخواد دهنتو سرویس کنه

منظورت کادر مدرسس؟میگی داییته باور نکنن بگو بزنگید مامانم

جو خونتون چجوریه ک درباره داییت نمیتونی بگی

چقدر عجیب

بلاکش کن هیچ غلطی نمیکنه دم در اصلا نمیذارن جزاولیا واردشن،عین ماست واینسا بت زور بگن نسل الان ک خوب ...

اونکه درش شکی نیست خیلی وقته بلاکه منتهی با گوشی مامانجونم زنگ میزنه گوه میخوره

میزارن یه بار یکی از دوستام دوسپسرش اومد دنبالش گفت داداششم و راحتم راهش دادن حتی دوستمو برد با خودش

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
اگه درک داره و باهات لجبازی نداره بگو چون تو جوونی مدرسه بهم گیر میده در کل گفتن چون مدرسه دخترونس ح ...

نه اتفاقا خیلی لج کرده خیلییی

نمیتونم به کسی بگم فعلا

اگه درک داره و باهات لجبازی نداره بگو چون تو جوونی مدرسه بهم گیر میده در کل گفتن چون مدرسه دخترونس ح ...

اگه از پدر و مادرت میترسه نمیخواد اونا بفهمن بگو اگه بیای بهشون زنگ میزنن

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

بمیرم الهی یه بار که داشت میگفت میخام بیام مدرست از حرفاش ویس بگیر کسی چیزی گفت ویس و بزار گوش کنه ا ...

دور از جونت

نمیشه ویس بگیرم فقط پیاماشو نگه داشتم،،،اونم مطمئنم باور نمیکنن خیلی بهم شک دارن خودشونم

دور از جونت نمیشه ویس بگیرم فقط پیاماشو نگه داشتم،،،اونم مطمئنم باور نمیکنن خیلی بهم شک دارن خودشونم

خب شناسنامه مامانتو ببر مدرسه داییت اومد به معاون هاتون بگی کارتی شناسنامه ای چیزی ازش بگیرن فامیلی هاشون که یکیه

هیچوقت برای فهمیده شدن فریاد نزنید؛ آن که شما را بفهمد، صدای سکوتتان را بهتر می شنود