2777
2789

ما تازه عقد کردیم بعد از ۲ سال دوستی تازه

پنج روزه سر پروژه خارج از شهره ندیدمش شبی یکبار زنگ میزنه دو دقیقه حرف میزنه شب بخیر میگه میره

امروز تولدمه ۲ دقیقه زنگ زد فقط از بدبختی ها وکارش گفت یه تبریک خشک و خالی ام بهم نگفت

کلی گریه کردم و دلم ازش شکست

یا ازدواج نکنید یا با مردی ازدواج کنید که اهمیت دادن بلد باشه وگرنه پژمرده میشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ی کم درکش کن الان تحت فشار شدید کاریه احتمالا

کار رو همیشه داره و همیشه درگیرشه ولی تولد من یک روز در ساله فقط تبریک میگفت برام کافی بود

اگه انقدر تحت فشاره چطور شب که کارش تموم میشه با دوستاش که اونجا هستن میره رستوران و گردش

کار رو همیشه داره و همیشه درگیرشه ولی تولد من یک روز در ساله فقط تبریک میگفت برام کافی بود اگه انقدر ...

واقعا مردا عجیبن حق داری

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

وقتی سرش خلوت تر شد باهاش حرف بزن با سیاست و ناز و کرشمه.بالاخره هر کی یه جوریه سعی کن از الان عاشق خودت کنید زیاد بهش نچسب مردا دوست ندارن یه کاری کن دلش برات تنگ بشه

این پارتنر منم همینه ظهر گفتم دلم گرفته گفت من که هستم میخواستم بگم تو چاه باز کنی حتما جلو خودمو گر ...

رو خودت حساب باز کن از مردا هیچی در نمیاد

پای کارشون که وسط باشه ادم حسابت نمیکنن

اینو از منی که رابطه عاشقانه داشتم و تهشم ازدواج کردیم یادت بمونه

کار رو همیشه داره و همیشه درگیرشه ولی تولد من یک روز در ساله فقط تبریک میگفت برام کافی بود اگه انقدر ...

تولدت مبارک دختر قشنگ.

تو هم سعی کن طوری رفتار کنی که بدونه وقتی نیست بهت خوش میگذره وگرنه بدتر میکنند

تولدت مبارک عزیزم، انشالا حال دلت عالی و تنت سلامت باشهممنکه بر اساس مشغله کاری زیاد فراموش کرده باش ...

ممنونم عزیززم ایشالا همیشه خودت و خانوادت سالم و سلامت باشی♥️♥️