2777
2789
عنوان

❌چرا پسرای سی ساله میرن خواستگاری دخترای هجده٫نوزده ساله⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 108 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتخاب آدما به خودشون مربوطه. من سی سالمه و به هر کسی حق اینو میدم که با هر کسی خواست ازدواج کنه. فقط زر مفت بعدشونو حوصله ندارم بشنوم. هر کسی باید مسئولیت انتخابشو قبول کنه

من دید خوبی به چنین مردایی ندارم به نظرم کنترل گرند و میدونند دخترای هم سنشون دستشونو میخونند و نمیشه کنترلشون کرد

نمیدونم راستش من خودمم ۲۲سالمه ولی اکثرا پسرای بالای ۳۰ازم خوششون میاد مثلا پسر دوست مامانم ۳۶سالش ب ...

واقعیت اینه که اون از شما خوشش نیومده

هر جایی رفته بهش ندادن تنها گزینه دم دست شما بودی خواسته شانسشو امتحان کنه

چون میخام دختره کم سن و سال بگیرند اگ زد تو سرش هم صداش در نیاد ولی اگ دختره همسن خودشون میگیرند نمی ...

دخترای کم سن و سال الان که همه رو درسته قورت میدن .

این دخترای نسل قبل بودن بی زبون بودن

برعکس گفتی

اون مرد که عجیبه شاید بچه بازه

ولی عجیب تر از اون خانوادن که اجازه خاستگاری به مرد سن بالا میدن چ برسه به دامادی قبولش کنند این وسط احتمالا مشکلی هست فقط میخوان دخترشون از سر باز کنند

یا دخترای سن بالاتر موقعیت بهتری دارند و به همسری اون مرد در نمیان ولی دختر کم سن و سال هیچ موقعیت خاصی نداره

وگرنه من اطرافم همچنین موردی ندیدم ازدواجا همه متناسب با سن و موارد دیگس

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

من مخالفم با این کار این پسرا

ولی متاسفانه تو فرهنگ ما پسرا زن جوون میخوان حتی اگه خودشون سنشون بالا باشه

این همه هم تو همین نی نی سایت گفتن دختر سنش بالا بره خواستگاراش کمتر و بدتر میشن ولی یه عده از دخترا نمیخوان قبول کنن این واقعیت تلخ رو

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏