2777
2789
عنوان

رابطه ی چندسال پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 31 پست
منظورت اینه من دروغ میگم؟خداوکیلی چرا اینطور فکر میکنین .من واقعا بهم برمیخوره

عزیز! بچه دو ساله هم میدونه همچین جوابی موقعیت کاری طرف مقابل رو بخطر میندازه یعنی شما نمیدونستی؟!

و هیچ قصدی هم از این آره گفتن نداشتی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چه مجازاتی؟!!! پیشنهاد ازدواج از کی تا حالا مجازات داره؟! اون تو مقام روانشناس از اطلاعات شما سوا ...

الان تنها چیزی که بعد سالها واقعا رو مهمه همینه که بخاطر ماجرایی که پیش اومد دیگه کسی حرفامو باور نمیکنه.چرا من باید لااقل اینجا دروغ بگم.میشه واضح یکی چرا باور نمیکنی

عزیز! بچه دو ساله هم میدونه همچین جوابی موقعیت کاری طرف مقابل رو بخطر میندازه یعنی شما نمیدونستی؟! و ...

من قصد از آره گفتن داشتم و ماجرا پیچیده بود و مشائل دیگه ای هم اون زمان درمیون بود که الان حرف زدن ازش مفصله.ولی مسئله ی من الان اینه چرا تو روز روشن کسی باور نمیکنه حرف منو.این خیلی سنگین درمیاد برام.مخصوصا حتی توی یه سایت که اصلا کسی منو نمیشناسه

پیشنهاد ازدواج روانشناس به مراجعه غیر اخلاقیه

کی همچین چیزی گفته؟! ازدواج یه قرارداد رسمیه پیشنهاد یه قرارداد رسمی غیر اخلاقیه؟!

مشاور فقط باید امین اطلاعات شما باشه و از اون اطلاعات سواستفاده نکنه

من قصد از آره گفتن داشتم و ماجرا پیچیده بود و مشائل دیگه ای هم اون زمان درمیون بود که الان حرف زدن ا ...

خودت داری میگی عزیز قصد داشتی از آره گفتنت

حالا میگی قصدم اون چیزی که بقیه فکر میکنن نبوده

این مهم نیست مهم آسیبیه که بهش زدی

بعدم رسما دروغ گفتی ازت پرسیدن باهاش رابطه داشتی؟ گفتی بله

در حالیکه رابطه نداشتی فقط پیشنهاد ازدواج بوده

دقیقا چیو انتظار داری بقیه باور کنن؟

خودت داری میگی عزیز قصد داشتی از آره گفتنت حالا میگی قصدم اون چیزی که بقیه فکر میکنن نبوده این مهم ن ...

نمیفهمم چرا انقد عصبانی هستی از این ماجرا خیلی وقته گذشته اونم رفت زندگیشون کرد منم کم مجازات نشدم.بعدم من گفتم ماجرا پیچیده بود الان جای شرح دادن جزئیات نیست.اون خانم گفت بهش علاقه داری چیزی بینتونه بگو آره.خداوکیلی اگه اونا مریض نبودن کی بخاطر یه آره گفتن به یه سوال سو دار اینجوری پرونده سازی میکرد.چیزی که عصبیم کرد این بود که بعد اون اتفاقا وقتی داشتم با تراپیستم حرف میزدم حرف منو درباره ی اینکه اون به من حرف ازدواج زده بود باور نکرد.اصولا وقتی یه نفر حرفتو باور نمیکرد رابطه ی اعتماد آمیزی که باید باشه خراب میشه

نمیفهمم چرا انقد عصبانی هستی از این ماجرا خیلی وقته گذشته اونم رفت زندگیشون کرد منم کم مجازات نشدم.ب ...

عصبانی نیستم عزیز

دفاعت برام عحیبه

شاید از نظر تراپیستت این کار خیلی آماتور میومده و نتونسته باور کنه همکارش همچین کاری کرده که به مراجعه پیشنهاد ازدواج بده

شاید برداشتی که از حالات شما و نوع روایت شما داشته نتونسته قانعش کنه داری حقیقت رو میگی

ذهنت رو بیشتر از این درگیر گذشته نکن

شما اشتباه کردی روانشناسم اشتباه کرده

دنبال قانع کردن اطرافیانم نباش هر کسی برداشت خودشو داره از این ماجرا

عصبانی نیستم عزیزدفاعت برام عحیبه شاید از نظر تراپیستت این کار خیلی آماتور میومده و نتونسته باور کنه ...

ممنونم ازت.چون به تراپیستم اعتماد کرده بودم و برای ادامه درمان برام مهم بود که حرفام رو باور کنه.اون علنا مثل دروغگو ها باهام رفتار کرد.توی دانشگاه هم اون زمان بهم گفتن تو خودت میخواستی باهاش رابطه داشته باشی بهش تهمت زدی.ولی توی رابطه با درمانگرم برام مهم بود حرفامو باور کنه که اونم همینو گفت

حرفتون درسته اما بعید میدونم تو ایران خیلی بشه روش مانور داد

یعنی اصولاً به نظر شما اون هیچ گناهی نداشته؟نمیدونم چرا وقتی با چت جی بی تی درمورد این موضع حرف میزنم همه ش بهم میگه اون ازتون سو استفاده کرد اون از تو سواستفاده کرد

ممنونم ازت.چون به تراپیستم اعتماد کرده بودم و برای ادامه درمان برام مهم بود که حرفام رو باور کنه.اون ...

خب معلومه که مهمه

روانشناست رو عوض کن عزیز نیازی نیست خودتو آزار بدی

بچه های دانشگاهم بعد از اتمام درس اسم شما هم به زور یادشون میادهر کسی میره دنبال زندگی خودش

یعنی اصولاً به نظر شما اون هیچ گناهی نداشته؟نمیدونم چرا وقتی با چت جی بی تی درمورد این موضع حرف میزن ...

هیچ گناهی که نمیشه گفت

آخه من نمیدونم موضوع شما با روانشناست چی بوده شاید شما تویه سطحی از آسیب پذیری و گرفتن تصمیم اشتباه بودی که فرضا این پیشنهاد ازدواج رو به غلط قبول میکردی

و روانشناست اینو میدونسته تنها ایرادی که من بهش میتونم بگیرم همینه

ولی از جهاتی که بخواد ازت سواستفاده کنه نه

چون حرکتی نکرده از اون پیشنهادم پشیمون شده

هیچ گناهی که نمیشه گفت آخه من نمیدونم موضوع شما با روانشناست چی بوده شاید شما تویه سطحی از آسیب پذیر ...

اون در آخرشم همچین پشیمون نشد.وقتی فهمید من بخاطر بدرفتاری های که اون اول باهام کرده بود بهش علاقمند شدم اولش عصبانی شد بعد بهم گفت دیگه نیا.اصولا علارغم علاقه ای که نشون میداد وقتی نه میشنید با خشونت رفتار میکرد.من یه جورایی از رفتارش خیلی عصبانی بودم