2777
2789
عنوان

خانما من همه اندامم عااالی فقط شکم دارم میخام عمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 50 پست
من هم سزارین داشتم یکم شکم دارم دور ناف ۹۳ هست ولی خیلی تو چشم نیست خواستم ببینم برای شما خیلی تو چش ...

چند تا سزارین ؟

من سه تا سزارین داشتم با یه استعداد عجیب تو ذخیره چربی در دوران شیردهی تو ناحیه شکم🌝

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بدنم خوبه اما سزارین شدم و سینه م شله، میخوام لیفت بشه، و سفت، مثل مجردی م ، ولی چون تو چربی سفت ...

عمل پیکر تراشی فقط تو ناحیه شکم درستهً

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

عمل پیکر تراشی فقط تو ناحیه شکم درستهً

اره، فقط امپول لاغری هم خوبه برات، امپول مانجرو بهترینشه، دکتر مجید قربان زاده هم امپول رو میزنه، عمل هم انجام میده، توی مشهده، سرچ کن بهش پیام بده یا وقت بگیر

چند تا سزارین ؟من سه تا سزارین داشتم با یه استعداد عجیب تو ذخیره چربی در دوران شیردهی تو ناحیه شکم🌝

دوتا داشتم دو تا بچه دارم کلا ولی یکم شکم رو دارم خب طبیعیه دیگه مهم نباید باشه برات واقعا

اره، فقط امپول لاغری هم خوبه برات، امپول مانجرو بهترینشه، دکتر مجید قربان زاده هم امپول رو میزنه، عم ...

امپول مانجرو برای لاغریه

من لاغرم به واسطه بارداری زایمان شکمم بزرگ شده وفقط شکم میخام کوچیک بشه نه همه بدن

دوتا داشتم دو تا بچه دارم کلا ولی یکم شکم رو دارم خب طبیعیه دیگه مهم نباید باشه برات واقعا

آخه میدونی من خودم لاغرم این شکم بیشتر تو چشمه

کاش یه راهی بود برای کوچیک کردمش

حالا فکر کن چربی شکم من اندوخته سه بارداری وزایمانه سفت وسخت و آب نشدنی

حلقه. ورزش شکمی مداوم و پیوسته

بعدش هم یه ذره شکم کاملا عادیه و اصلا بد نیست.اصلا عمل به ریسک و عوارضش نمیرزه

حلقه. ورزش شکمی مداوم و پیوستهبعدش هم یه ذره شکم کاملا عادیه و اصلا بد نیست.اصلا عمل به ریسک و عوارض ...

آخه یه ذره نیست 🫠

حلقه چه مدت روزی چقدر بزنم شروع میکنه به تاثیر

حالا شروع کنبه نظر بری باشگاه همینو بگی بهت ورزش مخصوص شکم میدن

آره پیشنهاد خوبیه حالا شروع کنم...

نه عزیزم خودم در جریانم از چیه چندین مرتبه سزارین شدم معلومه شکم نافرم میشه

منم عین شما لاغره همه جام ،،ولی شکم دارم.طبیعی که زایمان کردم،یکماه بعد چندقلوباردار شدم. ولی چندین دکتر رفتم گفتن شکمت بخاطر مقاومت به انسولین هست. وزنم ۶۰ و خرده ای هست،قدم ۱۶۳،،، ولی دور شکمم از ۸۵ که نرماله برای قد من،،،رد کرده و به ۹۸ رسیده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
منم عین شما لاغره همه جام ،،ولی شکم دارم.طبیعی که زایمان کردم،یکماه بعد چندقلوباردار شدم. ولی چندین ...

مقاومت به انسولین رو متوجه نمیشم ،بخاطر سزارین و حاملگی شکممون بزرگ شده دیگه ،الان چاره چیه دکترت نگفت چیکار کنی شکمت کوچیک بشه؟