2777
2789
عنوان

خانما من همه اندامم عااالی فقط شکم دارم میخام عمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 50 پست
حالا فکر کن چربی شکم من اندوخته سه بارداری وزایمانه سفت وسخت و آب نشدنی

باید وزنت محدوده نرمال باشه عمل کنی، مثلا برا من قد ۱۶۳ ، وزن باید ۷۵ باشه، ک پوست اضافه هم برداری، چربی احشایی نباید داشته باشی، کلا هم با حاملگی باید خدافظی کنی چون اگه حامله شی داغون میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم وضعیتت چجوریه ولی عموما عمل برای کسایی هست ک زایمان داشتن و دیکه نمیخوان بچه دار بشن، من خود ...

با رژیم محاله آب بشه

چندین بارداری وشیر دهی چربی رو چربی اومده

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

حالا کار ندارم ولی خیلیا با وجود سه بار زایمان و سزارین شکم تخت دارن پس ربطی نداره ...عملش خیلی سخته ...

اصلا محاله با سه سزارین شکمت تخت باشه

سزارین شکم برش میخوره افتضاح بهم میریزه

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

دور شکمت چنده؟ یعنی دور ناف

سانت نزدم ولی نسبت به بقیه اندامم خیلی زیاده

گوشت اضافه به دلیل چاقی زیاد به وجود میاد و هرچقدر چربی اب شه اون شل تر میشه و تنها راهش عمله

منم همینو میگم

بدون عمل تقریباً محاله شکمم صاف بشه

باید وزنت محدوده نرمال باشه عمل کنی، مثلا برا من قد ۱۶۳ ، وزن باید ۷۵ باشه، ک پوست اضافه هم برداری، ...

هزینه ش چقدره تقریباً

اصلا محاله با سه سزارین شکمت تخت باشه سزارین شکم برش میخوره افتضاح بهم میریزه

دکتر موون رو میشناسی؟ ایرانیه متخصص پوست و مو تو کاناداست پیجشو ببین دوبار سزارین داشته ولی شکمش از بس تخته که دنده هاش دیده میشه دیگه البته اون بشدت سالم خواری میکنه و ورزش میکنه تو خونش باشگاه داره

پلی کیستیک و تنبلی نداری احیانا؟ و مقاومت به انسولین؟

نه عزیزم خودم در جریانم از چیه چندین مرتبه سزارین شدم معلومه شکم نافرم میشه

دکتر موون رو میشناسی؟ ایرانیه متخصص پوست و مو تو کاناداست پیجشو ببین دوبار سزارین داشته ولی شکمش از ...

دوتا سزارین که کردم شکمم از این دکترم صاف تر بود چون به صورت ژنتیکی استعداد چاقی نداشتم وشکمم به شدت تخت بود بدون ذره ای چربی

این شکم حاصل چندین سزارینه اصلا عجیب نیست منتها با رژیم وورزش محاله درست بشه تنها راه عمله

عمل برای من ، هم سینه و هم لیپوساکشن و ابدو مینو پلاستی گفته ۱۲۰ بیمارستان نیمه خصوصی

کاش تنها شکم رو برام بپرسی

من بدنم خوبه اما سزارین شدم و سینه م شله، میخوام لیفت بشه، و سفت، مثل مجردی م ، ولی چون تو چربی سفت داری، تغذیه ت رو باید درست کنی، مثلا چیزایی ک شکر داره نخوری، نون و برنج رو کم کنی، احتمالا امپول بهت معرفی کنن، یک ماه بزنی ک چربیت بره بعد یک ماه بری عمل پیکرتراشی