2777
2789
عنوان

شوهرم ینی هیچوقت نمیگه شاید زنم نیاز جنسی داشته باشه❔

| مشاهده متن کامل بحث + 2330 بازدید | 109 پست
مگه میشهاون دیگه بنده خدا مشکل داره بیماره

تاپیک رو ترک کن استاتر اومده با هم جنس خودش درود دل کنه نه نسخه جفت گیری رو از شما یاد بگیره ارزش قایل باشید برا خودتون و حس کنید خاله و مادرتون دارن حرف میزنن رشته برید وسط حرف زنانه و نظر بدید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندین بار رفتم قهر یکماه خبر بچشو نگرفته تا خرجشو نده.... خانوادم بی عرضه ان میگن فقط برو خونت و صدا ...

چه آشغالیه. اخه قوانین کشور هم ضد زنه بری سراغ مهریه و نفقه پدر خودتو درمیارند. مدرکی برای کار کردن داری؟ بچه ات چند سالشه؟

قبول دارم دیگه مرد اینقدر مغرور میشه مثل غذای بی نمک

ب جان خودم یه بار دیگه بگی غرور قات میزنم آمپر میچسبونم کل هم این منطقه میشه حمام خون😑

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

منم بهش گفتم . خجالت هم نمیکشن

وقتی یه سریا دل به دلش میدن و جوابشو میدن

تشویقش میکنن دیگه

کی مردامون انقدر بی شرف و حقیر شدن 😑😑😑😑🤦

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

تنها راهش اینه خودت رو سرگرم و شاد نشون بدی که البته از نظر من واقعا باید باشی

خیلی تاثیر داره روش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مگه میشهاون دیگه بنده خدا مشکل داره بیماره

طرف ناراحته که شوهرش سه ساله که داره اذیتش میکنه بعد تو اومدی داری راجع به اختلالات زناشویی بقیه میگی؟ اگه نمیخوای کمک بکنی برو بیرون. انقدر مزاحم بقیه نشو

خودشو بی تفاوت هم نشون بده به نظرم اثرشو میگذاره

دقیقا

حس کافی نبودن به ادم دست میده😔

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴