2777
2789
عنوان

شوهرم ینی هیچوقت نمیگه شاید زنم نیاز جنسی داشته باشه❔

| مشاهده متن کامل بحث + 2253 بازدید | 109 پست
ساده نیستم یکم بر رو طرفش ناز کن نمیشه که همچی رو گفت!!!!!

همچین مردی ارزش این کارا رو نداره

شرایط باشه باید دکمه صیک شو بزنه

شرایط ام نباشه باید ب کتف چپ گرفتش

حال بهم زن تر از این نر ها وجود نداره

شمام نسخه اینشکلی نمیخواد بپیچی

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

شاید خودش نرفته سمتش وگرنه مرد اتیشی شه تو فکر قهر رو اشتی نیست😂 والا

حتی هم جنس خودت رو هم نمیشناسی و احتمالا مجردی و از رابطه متأهلی و احساس هم چیزی نمیدونی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرقی ندارعداره تامین میشه حیوان نیست که هر لحظه یکی رو بخاد مخصوصاً اونی که حسی بهش ندارهاحساس میکنم ...

خودش مرده😑

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
دیگه باور کن تنها هستی ایتا زوج درمانی لبخند رو عضو شد کانال خوبیه

گاهی گریه میکنم میگم دیگ باور کن تو ت دنیا تنهایی فقط دخترمو دارم و میگم خدا از اولاد دلم رو شاد کنه برای من و خودش ادم خوب مفیدی بشه

همچین مردی ارزش این کارا رو نداره شرایط باشه باید دکمه صیک شو بزنه شرایط ام نباشه باید ب کتف چپ گرفت ...

خودش مذکره اگه کرد بود تو تاپیک درد و دل یه خانم نمیومد تا معذبش کنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خودش مرده😑

میدونم

همیشه انقدر بی مسئولیت بود؟ مسئولیت بچه ی خودشو هم قبول نمیکنه؟ خانواده ات بفهمند عکس العملشون چیه؟

چندین بار رفتم قهر یکماه خبر بچشو نگرفته تا خرجشو نده.... خانوادم بی عرضه ان میگن فقط برو خونت و صدات درنیاد

هه نه عزیز شناخت دارممردا وقتی بخان قهر واشتی حالیشون نیست مطمن باش

واقعافکر نمیکردم یک روز اقایون تشریف بیارن نینیسایت و توچنین تاپیکایی مدام نظر بدن ...

فکر نمیکنید زیادی راحتین ؟؟

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

مگه میشهاون دیگه بنده خدا مشکل داره بیماره

بابا تو هارد کور ول کن دیگه

به نظرت تو تاپیک اشتباهی نیومدی

اینجا طرف داره دردو دل میکنه تو هم ذات نریتو نشون میدی هی

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴