2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 229714 بازدید | 1065 پست
نمیدونم سعی میکنم مثبت فکر کنم اما خب دلیلی نمیبینم که بخواد زندگی پسرشو تلخ کنه

پسرش نه

دل شما رو بسوزونه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین مادرشوهر اگه میدید برات حسن گرفته جلز و ولز میکرد اون دلسوز تو نبوده و نیست سریع افتادی تو بازی ...

اینو که میدونم تازه بدتر حسودی میکردن و جاریم میرفت خونشون دعوا خونه اونا رخ میداد😂

میتریم ازینکه تکرار شهخودش میگه توبه کردم از خدا خواستم ببخشم ، توم منو ببخش اما گفتم نمیتونم

خب منم همینو بهت گفتم یه کاری بکن بار آخرش باشه گربه رو دم حجله بکش وگرنه تا لحظه ی مرگم میزنه تو سرت حالا ببین اون کار چیه

صفر درصد مسکن هم نمیخوره چه برسه ترامادول

مطمعنی؟؟؟؟چون این افراد کنترل خشم ندارن گاهی وحشی میشن گاهی مهربون وبعد دعوا مثل سگ پشیمون میشن

باانرژی هستن خوابشون نامنظمه زوذی عصبی میشن اشتهاشون کمه و....

من خیلی بااین افراد سروکار داشتم

میتریم ازینکه تکرار شهخودش میگه توبه کردم از خدا خواستم ببخشم ، توم منو ببخش اما گفتم نمیتونم

تا عصبی نکنید، مطمئن باش عصبی نمیشه

یعنی قهر وادا اطوار نیاین براش بهم نمیریزه

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
مطمعنی؟؟؟؟چون این افراد کنترل خشم ندارن گاهی وحشی میشن گاهی مهربون وبعد دعوا مثل سگ پشیمون میشنباانر ...

حالا ببینین میتونین یه دعوای دیگه بندازین بین این دوتا

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
مراقب حرفامون باشیم. این قدر تاثیر گذاشت

بله واقعا

یه حرف ساده حتی از روی دلسوزی

چطور میتونه زندگی همه و از هم بپاشه

من زن شدیدا صبوری هستم .هر کسی جای من بود حداقل بقیه و خبردار میکرد و کشش میداد و میرفت قهر بعد اونهمه کتک

بازم تکرار خواهدکرد

خودزنی هم میکنن

ببین شوهرت ترامادول میخوره

و اونو بخوره نیازی به مسکن نداره که چون قوی ترین مسکن هس خودش

گفتم، با خنده گفتم نگران نباشید من کادوم و گرفتم اما تو دلم گفتم شوهرم نه جشن برام گرفت نه گلی برام ...

خب ما ن کیک خریدیم ن کادو. امسال رو نمیگم. سال اول رو میگم. سال بعدش گرفتیم. سال بعدی رو حتی طلا خرید برام ولی امسال هیچی. ولی الکی گفتم هریه گرفتم اونم چ هدیه ای

ب کسی چ مربوط. ولی معلومه سیاست زنانه بلد نیستی. فرداش ی کیک کوچیک برا خودت میخریدی بعد ک شوهرت دید میگفتی تو ک برام کادو خریدی ولی دلم کیک هم میخاس گفتم اذیتت نکنم خودم خریدم. اینطوری میفهمه برا خودت ارزش قائلی و کم نمیزاری اونم میفهمه باید برات اون طوری ک دلت میخاد خوشحالت کنه حالتو خوب کنه

البته معلومه هنوز اول راهی یواش یواش یاد میگیری

الانم ک گفتی میرم و ب گوه خوردن افتاده دو سه روز یکم سرد باش ببین منظورم این نیس اخم کنی بری گوشی و اینا

خودتو مشغول کن لباسارو جمع کن اشپزی کنی ارایش کن لاک بزن برقص با کارای زنونه سرگرم شد بزار بیاد منت کشی. اگرم نیومد عادی رفتار کن و تمام. توجه رو گدایی نکن محبت رو گدایی نکن. بزار خودش بخاد ک برات کاری انجام بده. زوری ک لذتی نداره. اگرم کاری برات نکرد خودت انجامش بده هم ب خودت اهمیت دادی هم یادش میدی کجاها کوتاهی میکنه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اینو که میدونم تازه بدتر حسودی میکردن و جاریم میرفت خونشون دعوا خونه اونا رخ میداد😂

بعد همین آدم بیاد یا پسرش بده برو جشن بگیر ؟!!!🙄

خودت جواب خودت رو دادی

اینا رو گفتم تا به عنوان تازه عروس یکم از حالت نامزدی و..در بیایی

این سوال که منو دوست داری؟! نداری؟!! منزجر کننده هست و حس گدایی و التماس و نیازمند بودن میده

عزیزم یکم خودتو بگیر بزار بیوفته دنبالت و نشون بده دوستت داره نه اینکه هی یکی تا بگه اره دارم

دوتاتون مشاور لازمید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.