2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 229714 بازدید | 1065 پست

خبببب

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه کردی اگه سرش غر زدی یا هرچی

بعضی مردا خیلی مهربونن و دوست دارن ولی اهل این کارا نیستن چون خودشونم براشون مهم نیس که برا تولدشون یا روز مرد کادو بگیری

ولی ممکنه عمیقا خوشحال باشه از وجودت

به فرداش که روز زن بود ، ما دعوت بودیم از سرکار شوهرم یه مراسمی برای روز زن خلاصه با کلی خوشحالی رفت ...

چه قدر خسیس و تخسه ی کیک چیه که دریغ میکنه 🫤

من بودم میگفتم پول جشن و کیک رو خودم میدم تو فقط نقش بازی کن که خودت خرج کردی میخوام آبرومو جلو خانوادت بخرم دیگه خودش باید میفهمید

اون مادرشوهرت اگر ادم بود و دلسوز تو و آنقدر با فهم و شعور یود بدون اینکه تو بفهمی زنگ میزد به پسرش که ساله اوله حتما براش جشن بگیر ما هم هدیه میاریم نه اینکه بیاد جلو روی خودت بگه هم تو جمع کوچیکت کنه هم دلخوری بحث بندازه به جونت

من اصلا دعوا نکردم با شوهرم

دعوا نکردی ولی حرف مادرشوهرت روت تاثیر گذاشت و در واقع پر شدی و این پر شدن تاثیر میزارع تو حرفای بعد اون حس

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

توروخدا. بس کنید این کادو. و روز زن. نمیدونم فلان و فلان والا من اصلا برام مهم نیست. باورمن شوهرمم خونه نیست حتی زنگم نرد یه تبریک بگه بزانم مهم نیود

یک سلامی هم  عرض کنم خدمت   اون فضولی که پروفایلمو  چک میکنه   سلام   چطوری فضول!!!!!!  تمام دنیام  پسرم  
دیگه وقتی مثل بچه هاهستی به شوهرت اجازه بده همون روز برات کادو بخره خبمگه برا خودت زندگی نمیکنی؟؟؟یا ...

اسی چیزی نگفته که چطور اینقد سریع نتیجه گیری کردید؟😐

بزارید بقیشو بگه بخونید

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها

تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی

میگفت به زنتون بگید دوست دارم الان...

چند دقیقه گذشت گفت پاشو بریم حالم و گرفتی

گفت اینجوری نکن آخه مگه چی گفتم

حرفی نزدم بیا بشین

گفت نه پاشو

تا پامون و از تالار گذاشتیم بیرون شروع کرد داد زدن منم گریم گرفت .با سیلی محکم کوبید تو دهنم

انقدر توی راه و مسیری که پیاده بود تا پارکینگ منو زد

خدا شاهده تموم تنم درد میکرد

محکم هولم میداد میخوردم زمین

آب معدنی سرد توی دستش و خالی کرد توی سرم

اونم توی اون سرما

میگفت فقط حق نداری صدات در بیاد گریه هم حق نداری بکنی .من تو سکوت کتک میخوردم .وحشی شده بود عوض شده بود .الان که دارم مینویسم همینجور اشکم میاد

چه قدر خسیس و تخسه ی کیک چیه که دریغ میکنه 🫤 من بودم میگفتم پول جشن و کیک رو خودم میدم تو فقط نقش ب ...

شوهر اسی براش کفش و لباس خریده اینا قیمتش خیلی بیشتر کیک نیازی به آماتور بازی نقش بازی کردن نیست