2777
2789
عنوان

خانوما سینه هام از شیر داره میترکه کمک بدین راهکاری چیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 67 پست

حوله رو روی بخاری یا با اتو گرم کن بذار رو سینت، بعد با دیت از بالا به سمت پایین ماساژ بده، چند بار تکرار کن روان میشه میاد

میدونم حموم رفتن الان واقعا اذیت کننده اس برات

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا عزیزم بچه خورده با شیردوش دوشیدی الان ک سفت شده داره شیر میوفته یجوری قلق بچه رو بدست بیار بده بخوره سبک میشی روزای اول همینطور دردناکه یکم بگذره بچه بخوره خوب میشی

یذره خیلی کم بدوش ولی به سینت اصلا فشار نده شایدم فشار اوردی بهش

زیر دوش آب گرم تو حموم ماساژ بده دایره وار. بزار رگ های شیرت گرم بیوفته نرم بشه بده بچه بخوره

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
عزیزم مراقب باش عفونت و آبسه نشه اگه خیلی دردناکه و لرز داری حتما برو دکتر..وگرنه مث من خدایی نکرده ...

اره رفتم دکتر اتفاقا اول صب همه کارا اشتباه بود برا من ک اینجا گفتن یه شب تا صبح هم داشتم تلاش میکردم😄

ب جا کمپرس گرم باید سرد بزارم و ندوشم کلم برگ رو هم گفت بزارم خوبه حالا دردم کمتر شده

چرا قطع بشه ؟

تو هر شهری مراکز کمک به مامانای شیرده هس شیر دوش برقی هم دارن اجاره میدن هم راهنمایی ت میکنن هم با شیر دوش برقی به راحتی به شیر میاد

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

آخ آخ خوب می فهممت منم همین مدلی بودم

کیشه آبگرم بذار بعد خوب سینه هات و ماساژ بده و بدوش به هر راهی هست
اگر نشد فقط یه راه می مونه یکی باید مک بزنه و توف کنه ببخشید این راه رو اون موقع پزشک گفت

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

از این کیسه های آب گرم مینی بگیر دوتا بذار روی سینه ست ماساژ دورانی بده زیر دوش آب گرم ماساژ دورانی بذار راهش باز بشه

ممکنه سر سینه ت باز نشده باشه که خارج بشه

تلاش کن کم نیار تا بچه ت بگیره

حیفه شیر مادر هرچیزی که بدن بچه احتیاج داره رو تولید میکنه بزاغ دهانش این سیگنال رو به بدن مادر میده که چی احتیاج داره بعدم بدنتون بهم مقاوم میشه از هم دیگه ویروس نمیگیرید