2777
2789
عنوان

خانوما سینه هام از شیر داره میترکه کمک بدین راهکاری چیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 68 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستیم همون کارو میکنه دوشیدم امروز ولی خوب نشد

ن دستی اون کارو نمیکنه

دستی کجا برقی کجا

برقی آنچنان مکشی داره ک تمام رگ و ریشه هاشو باز میکنه سینه رو کامل تخلیه میکنه

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

نمیگیره دیگ اصلا امروز شیر میومد ولی دیگ 3 روزه داره با شیشه شیر خشک میخوره نگرفت

ای حرفا چیه عزیزم

من بچم تو چهارماه هس از اول هم شیشه گرفت هم سینمو 14 روز اول کلا شیشه بعدش هم سینم

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

وا یعنی چی خشک بشه ،به نوزادتون هم نباید تو شیشه شیر میدادین باید با سورنگ یا قاشق شیر خشک میدادین ت ...

امروز از صب برا اینک سینمو بدم وقت گذاشتن ضعف کرد از گریه و نمیگرفت دوشیدم با شیشه دادم اورد بالا همشو

انقدر حالاثم بد بود ک نمیتونستم با سرنگ وقت بزارم شوهرم میداد با شیشه حوصله نداشت

میدوشمم شیر خاصی نمیاد نمیدونم چرا انقدر درد و تورم هست مگه اینا شیر نی چرا نمیاد با دوشیدن

طبیعیه عزیزم اولشع

من از تو بدتر بوذم این شیر اغوزی هس سفتع و سخت میاد

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

میدوشمم شیر خاصی نمیاد نمیدونم چرا انقدر درد و تورم هست مگه اینا شیر نی چرا نمیاد با دوشیدن

نوک سینه ت بسته ست

باید با گلاب پاش یا شیر دوش برقی بهش فشار بیاری تا باز شه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤