2777
2789
عنوان

ترک دادن سیگار همسر؟

4805 بازدید | 30 پست

دوستای گلم من چیکار کنم شوهرم سیگارو ترک کنه؟ 

این ب ذهنم رسید که هروز یکی دوتا سیگار از پاکتش کش برم تا حس کنه شور کشیدنو درآورده. 

نمی‌دونم راهکار دیگه ای دارین؟ اینترنت چرت و پرت نوشته... 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

😑حسابشو داره بدتر ناراحت میشه

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا خودش نخواد نمیشه من نتونستم!!!

خودشم میخواد میگه حلش میکنم. ولی فقط از روی عادت‌ می‌کشه و این اواخر زیادم شده متاسفانهههه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
يكي از دوستاي من خودشم هروقت شوهرش ميكشيد ميكشيد ميگف اگ دوس داري من نكشم توعم نكش اتفاقا اثر هم كرد

راه خوبیه.. خخخخ

الان باردارم. بعد چند هفته امتحان میکنم این راهم. 

خودشم میخواد میگه حلش میکنم. ولی فقط از روی عادت‌ می‌کشه و این اواخر زیادم شده متاسفانهههه

چون تصمیم گرفته ترک کنه داره از روزای اخر نهایت استفاده رو میبره😆😆

بیخیال شی خودش زده شده کم کم ترک میکنه

آزادی همان بی تعهدی نیست..آزادی توانایی انتخاب و تعهد به آن انتخاب است.
سلام باید خودشون اراده کنن.سیگار ترک کردنش خیلی سخته و اراده پولادین میخواد بفرستینش باشگاه ...

وقت باشگاه کجا دارن اخه؟! شوهر من فقط هفته ای یه شب فوتبال میره، همین!

8 که میرسه خونه تا وقت خواب معمولا 3-4تا میکشه!

عمده شو فکر کنم سر کار میکشه! از هر راهی رفتم نشد

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.
تا خودش نخواد نمیشه ولش کن  تو هرچقد حساستر باشی اون راغب تر میشه بیخیال باش

آخه دلم نمیخواد صدتا مشکل جسمی بگیره بعدش. دوسش دارم بخاطر خودش میگم. قول ترک میده ولی عملی نکرده فعلا. 

آخه دلم نمیخواد صدتا مشکل جسمی بگیره بعدش. دوسش دارم بخاطر خودش میگم. قول ترک میده ولی عملی نکرده فع ...

بخاطر خودشم بگی تا خودش نخواد نمیتونه و باور کن تو هر چقد بیشتر گیر بدی اون بیشتر میکشه

عزیزم ترک سیگار خیلی خیلی سخته اینو درک کنی کمتر حساسیت نشون میدی

آزادی همان بی تعهدی نیست..آزادی توانایی انتخاب و تعهد به آن انتخاب است.