2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرش اینا اذیتت نکردن که چرا نرفتی؟

حتما شوهرم رفته پیششون گفته ک زنم توی این گرونی ازم کادو خواسته

و اونام حتما پرش کردن

شوهرم باد کرده

منم حرف نمیزنم

اینم شانس منه

غرق در افکار پوچ....

حتما شوهرم رفته پیششون گفته ک زنم توی این گرونی ازم کادو خواستهو اونام حتما پرش کردنشوهرم باد کردهمن ...

صحبت کردید بگو من که نگفتم کادوی خارج از توانت بگیر. یه چیز کوچیک میگرفتی که نشون میداد به یادمی کافی بود. دیگه هم پیشو نگیر.

صحبت کردید بگو من که نگفتم کادوی خارج از توانت بگیر. یه چیز کوچیک میگرفتی که نشون میداد به یادمی کاف ...

شوهومن زبون نفهم خالصه

دنبال دعواست کلا

سر یه حرف کوچیک و الکی یه دعوای وحشتناک راه میندازه

منم حوصله ندارم واقعیت

غرق در افکار پوچ....

خوبه فکر کردم چون مخالف بودن اذیت کنن.

ن بابا اصلا نمیان منو ندیدن کلا

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

ن بابا اصلا نمیان منو ندیدن کلا

میشه بگی چندساله ازدواج کردی؟ بچه داری یا نه؟ شوهرت دلش تنگ میشه براشون یا نه؟ بعدش عزیزم اونها اصلا اقدام نکردن با پسرشون تماس بگیرن؟

اخه خیلی متفاوته زندگیتون.

میشه بگی چندساله ازدواج کردی؟ بچه داری یا نه؟ شوهرت دلش تنگ میشه براشون یا نه؟ بعدش عزیزم اونها اصلا ...

بذا یکی یکی جواب بدم

شیش سال دوستی ، دوسال ازدواج کردیم

فعلا بچه نداریم انشالا بعدعید برنامه اقدام داریم

شوهرم با مامانش در ارتباطه گهگداری برا احوالپرسی مادره زنگ میزنه

خیلی پیغام میفرستن دنبالمون اوندن ک بریم پابوسشون آشتی ک من گفتم بمیرم هم نمیرم

ب شوهرم گفتم تو میری برو مشکلی ندارم

شوهرم اصلا مایل نیس منوببره حس میکنه بی ارزش میشم اینجوری

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

یه چیزی بگم؟ اگه سیاستی در این مورد داری میشه به منم بگی؟

ببین تنها چیزی که میتونم بگم اینه که من هیچوقتتت هیچجا حتی تو تنهایی خودمون توهین که هیچ حتی از مامانش گلایه هم نکردم و همیشه تعریف کردم

بخاطر همین ، همیشه تو ذهنش هست که من چقدر به پدر و مادرش احترام میذارم و همیشه میگه من عروس خوبیم و اونا باید بهم احترام بزارن

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
ببین تنها چیزی که میتونم بگم اینه که من هیچوقتتت هیچجا حتی تو تنهایی خودمون توهین که هیچ حتی از ماما ...

چون قلق شوهرت اینه. من وقتی اینکارو میکردم شوهرم فکر میکرد خانوادش عالین بعد اونها از من بد میگفتن من میشدم آدم بده اونها میشدن خوبه.