سلام بچه ها نزدیک دوسال پیش خونوادم ارث ها رو تقسیم کردن به هر کدوم یه خونه دادن(اینم بگم که برادر بزرگم دوتا خونه گرفت چون میگفت من پسرم بیشتر از شما باید سهم ببرم) خلاصه هر کی سهمش خورد به نامش، برادرم اون دوتا خونشو فروخت و بهم گفت من تو خونت زندگی میکنم آینده هر موقع تصمیم به فروش داشتی بلند میشم، اما الان منو تهدید میکنه که اگر مشتری بفرستی آبروریزی میکنم قبلا هم بقیه مشتری هارو پروند به املاکی ها گفته این خونه مشکل داره.....، الانم پدرو مادرم رو بر علیه من کرده که رحمی به برادرم ندارم که خودشو بچه هاش آواره میشن، من هنوز ازدواج نکردم 25 سالمه میخوام بفروشم بزنم به کاری دستو بالم باز شع اما نمیزارن حتی دیروز رفتم در خونه خودم گفتم بلندشو بسه کتکم زد، میگه هر موقع عروس شدی بفروش برای جهازت گفتم به توچه شاید نخوام ازدواج کنم، کاری کردع که کل فامیل پشت سرم حرف بزنن که من میخوام بیرونشون کنم این خونه حق اونه
من از هوش مصنوعی پرسیدم چرا بعضیا تاپیک فیک میزنن مثلا عکس بقیه رو میزارن میگن مال ما هست چی بهشون میرسه گفت این یه رفتار نرمال شده تو دنیا متاسفانه کسایی که این کارو میکنن بهش عادت کردن و با این کار مغزشون رو گول میزنن فکر میکنن شرایط خوب و در کنترل اونا هست البته این فریبه مثل مواد مخدر برای دقایقی حس اعتماد به نفس