2777
2789
عنوان

برادرم خونه ای که روی ارث بهم رسیده رو خالی نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 27 پست
میدونی چرا داری ازش دفاع میکنی؟ چون خودتم مثل اونی دست به فیک زدنتون عالیهایشون حتی ظروف سفالی که تا ...

من دفاع نکردم از کسی نه تو رو میشناسم ن این کاربرو نه نظر امثال تو برام اهمیتی داره ... فقط گفتم ذهنت فقیر نباشه خیلیا اینجورین

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
من دفاع نکردم از کسی نه تو رو میشناسم ن این کاربرو نه نظر امثال تو برام اهمیتی داره ... فقط گفتم ذهن ...

ذهنم فقیر نیست عزیزم

من ذهنم خیلی هم بازه

ولی دیگه یکی حرف میزنه مشخصه راسته یا دروغه

یکی بیاد راست بگه من یه بار روی همچین ادمی ریپلی نمیکنم چرا دروغ میگی

شما هم الکی دفاع نکن

دختر شیرازی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذهنم فقیر نیست عزیزممن ذهنم خیلی هم بازهولی دیگه یکی حرف میزنه مشخصه راسته یا دروغهیکی بیاد راست بگه ...

این کجاش دفاعه؟ فک کنم معنی دفاع رو اصلا نمیدونی

زمانی دفاع حساب میشه ک من یقه جر بدم بگم این کاربر تاپیکاش راسته درست میگه اینقدر خونه دارن اینقدر مال و اموال دارن و فلان این دفاع حساب میشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بخدا به حدی اعصابم خورده که الان دستام میلرزن خب منم حقی دارم اما برادرم اینقدر پررویه فکر میکنه هر ...

شکایت کن بندازش بیرون اگه رحم کنی بهش بالا میکشه خونه رو،از اول اشتباه کردی گذاشتی بمونه

دورش . میگشتم. دورم میزد💔🕊️

کاش از اول نمیزاشتی بشینه ازاونور دوتا خونه برداشته باید میدونستی چطور آدمیه این آدم ازدواجم کنی خونه بهت نمیده شکایت کن

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
ذهنم فقیر نیست عزیزممن ذهنم خیلی هم بازهولی دیگه یکی حرف میزنه مشخصه راسته یا دروغهیکی بیاد راست بگه ...

جالبه تا دروغ اسی در میاد محو میشه . رفتم بقیه تاپیکاشو دیدم . از رو هم نمیره😂

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
اره طفلی😁

من از هوش مصنوعی پرسیدم چرا بعضیا تاپیک فیک میزنن مثلا عکس بقیه رو میزارن میگن مال ما هست چی بهشون میرسه گفت این یه رفتار نرمال شده تو دنیا متاسفانه کسایی که این کارو میکنن بهش عادت کردن و با این کار مغزشون رو گول میزنن فکر میکنن شرایط خوب و در کنترل اونا هست البته این فریبه مثل مواد مخدر برای دقایقی حس اعتماد به نفس

دختر شیرازی

من از هوش مصنوعی پرسیدم چرا بعضیا تاپیک فیک میزنن مثلا عکس بقیه رو میزارن میگن مال ما هست چی بهشون م ...

چی بگم والا خدا شفاشون بده

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲