2777
2789
چون قلق شوهرت اینه. من وقتی اینکارو میکردم شوهرم فکر میکرد خانوادش عالین بعد اونها از من بد میگفتن م ...

خب تو هم پس مثل خودشون باش

ولی با مظلومیت

مثلا مثلا ، بگو مامانت بهم گفت برو ظرفارو بشور ولی اخه مبدونست من پریودم ، تو خودت میدونی که من تو پریود چقدر درد دارم

کاش نمیگفت ....

اینجوری

یهو نگو مادر آشغالت گفت پاشو ظرف بشور

اروم اروم بدی های اونا رو به روش بیار بفهمه اونا امازاده نیستن

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم. خوشبخت باشی. هرچی صلاحته خدا اونو نصیبت کنه.

ممنون😍🌷

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بذا یکی یکی جواب بدمشیش سال دوستی ، دوسال ازدواج کردیمفعلا بچه نداریم انشالا بعدعید برنامه اقدام دار ...

حرفت تکونم داده🥲

گفته بی ارزش میشی و به حرفش گوش دادی.

اگه من بودم فاز آدم خوبه میگرفتم سرمو مینداختم پایین میرفتم اونجا با خوشرویی انگار که چیزی نشده.اونها هم گند میزدن بهم. خیلی ناراحتم هیچوقت ارزش خودمو حفظ نکردم.

حرفت تکونم داده🥲گفته بی ارزش میشی و به حرفش گوش دادی.اگه من بودم فاز آدم خوبه میگرفتم سرمو مینداختم ...

قربونت برم منم انقد مغرور نبودم ولی از روزگار انقد سیلی خوردم ک یادگرفتم خودمو زیرپای هر بیشعوری نندازم خداروشکر شوهرم عاقله

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

قربونت برم منم انقد مغرور نبودم ولی از روزگار انقد سیلی خوردم ک یادگرفتم خودمو زیرپای هر بیشعوری نند ...

منم تازه اینو فهمیدم ولی تو اجرا دارم گند میزنم. بلد نیستم.

منم تازه اینو فهمیدم ولی تو اجرا دارم گند میزنم. بلد نیستم.

خب گند نزن بخدا ب ریشت میخندن خودتو زیرپا ننداز

میدونم میخندن. اصلا تو روم میخندن.انقدر حرص میخورم.

خب چرا نمیتونی خودتو جم وجور کنی ببخشیدا خری یا عقب مونده؟

خب چرا نمیتونی خودتو جم وجور کنی ببخشیدا خری یا عقب مونده؟

وای اینجوری بهم نگو. بی سیاستم. زرنگم نیستم از خودم دفاع کنم. نمیدونم میترسم یا بلد نیستم نمیدونم چیم فقط نمیتونم. اونها هم میفهمن میخندن.

وای اینجوری بهم نگو. بی سیاستم. زرنگم نیستم از خودم دفاع کنم. نمیدونم میترسم یا بلد نیستم نمیدونم چی ...

چند سالته ؟ احیانا از اینایی هستی ک بچگیات اعتماد ب نفستو له کردن و خجالتی بار اومدی ؟

چند سالته ؟ احیانا از اینایی هستی ک بچگیات اعتماد ب نفستو له کردن و خجالتی بار اومدی ؟

از بچکی کسی ازم دفاع نکرده. الانممثلا یکی بهم بی محلی میکنه منم متقابلا بی محلی میکنم مامانم دعوام میکنه بابام دعوا میکنه شوهرم دعوا میکنه. نمیذارن از خودم دفاع کنم. منم دیگه اینجوری بار اومدم.

از بچکی کسی ازم دفاع نکرده. الانممثلا یکی بهم بی محلی میکنه منم متقابلا بی محلی میکنم مامانم دعوام م ...

یکبار برا همیشه تفهیم شون کن شوهرت ک نسل جوونه باید عقل داسته باشه پشتت باشه

یکبار برا همیشه تفهیم شون کن شوهرت ک نسل جوونه باید عقل داسته باشه پشتت باشه

میکنم ولی یه اعصاب خردی دیگه هم بابت این میکشم. قبول نمیکنن. اصلا زورشون میاد من بتونم از خودم دفاع کنم میخوان من همش احترام همه رو نگه دارم هرکاری کردن من بازم خوب باشم. ببین اگه میخواستم از این زنهای کرمو باشم چیکار میکردن😐 برای دفاع از خودم درمقابل عوضیها گارد دارن چه برسه خودم بخوام کاری کنم به بقیه.