2777
2789

سلام بچه ها نزدیک دوسال پیش خونوادم ارث ها رو تقسیم کردن به هر کدوم یه خونه دادن(اینم بگم که برادر بزرگم دوتا خونه گرفت چون میگفت من پسرم بیشتر از شما باید سهم ببرم) خلاصه هر کی سهمش خورد به نامش، برادرم اون دوتا خونشو فروخت و بهم گفت من تو خونت زندگی میکنم آینده هر موقع تصمیم به فروش داشتی بلند میشم، اما الان منو تهدید میکنه که اگر مشتری بفرستی آبروریزی میکنم قبلا هم بقیه مشتری هارو پروند به املاکی ها گفته این خونه مشکل داره.....، الانم پدرو مادرم رو بر علیه من کرده که رحمی به برادرم ندارم که خودشو بچه هاش آواره میشن، من هنوز ازدواج نکردم 25 سالمه میخوام بفروشم بزنم به کاری دستو بالم باز شع اما نمیزارن حتی دیروز رفتم در خونه خودم گفتم بلندشو بسه کتکم زد، میگه هر موقع عروس شدی بفروش برای جهازت گفتم به توچه شاید نخوام ازدواج کنم، کاری کردع که کل فامیل پشت سرم حرف بزنن که من میخوام بیرونشون کنم این خونه حق اونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هر کدوم یه خونه دادن ؟به یکی دو تا خونه رسید ؟برادر یهو دو تا خونه رو فروخت ؟این پدری که این میرا ...

چرا اینقدر ذهنت فقیره و این چیزا برات اینقدر عجیبه؟؟؟ پدر منم به هر دو تا داداشم خونه داد .. پدر شوهرم به ۵ تا پسرش خونه داد ...

زمین و باغ و اینام ک بماند

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
به هر کدوم یه خونه دادن ؟به یکی دو تا خونه رسید ؟برادر یهو دو تا خونه رو فروخت ؟این پدری که این میرا ...

بخدا به حدی اعصابم خورده که الان دستام میلرزن خب منم حقی دارم اما برادرم اینقدر پررویه فکر میکنه هر چی هست مال اونه

با اینکه به ناممه اما زورم نمیرسه بلندش کنم

پدری که علاوه بر خونه زمین و باغ و ماشین داده چی؟ ایلان ماسک؟

مسئله اینه کسی که بیاد راحت مثل شکلات درباره ی خونه صحبت بکنه از آرزوهاش تعریف میکنه

در ضمن کل تاپیکاش فیکه

من عکس اون غذاهایی که گذاشته گفته شام خودم رو سرچ کردم از فروشگاه های اینترنتی که ظروف سفالی میفروشن کپی کرده

دختر شیرازی

چرا اینقدر ذهنت فقیره و این چیزا برات اینقدر عجیبه؟؟؟ پدر منم به هر دو تا داداشم خونه داد .. پدر شوه ...

میدونی چرا داری ازش دفاع میکنی؟ چون خودتم مثل اونی دست به فیک زدنتون عالیه

ایشون حتی ظروف سفالی که تاپیک قبلی گذاشته فیکه رفته از اینترنت عکس بشقاب و غذا برداشته گذاشته میگه شام امشبم

ذهنم فقیر نیست این چیزا برای ما عادیه خونه داشتن

ولی به جملات یکی میخوره یا نمیخوره این مهمه

توام به حرف زدنت نمیخوره اینا اصلا

دختر شیرازی

ب ای بعضیا به خصوص تو شهرهای کوچک خونه حکم همان شکلاترو داره عزیزم نظری در مورد اسی ندارم

میدونم چی میگی

ولی شما تا حالا یه نفر دیدی یهو 2 تا خونه بهش ارث برسه بعد بفروشه اونو بعد بگه خاهر تو ارثتو بده من بشینم؟

یکم رویایی نیس؟

حتی تو همون روستاها

درضمن اصلا ما نگفتیم همچین چیزی هست یا نیست توی واقعیت

از روی جملاتش مشخصه فیکه

بعدش رفتم عکسای تاپیک های دیگش که برای شام و کیک و اینا درست کرده سرچ کردم همش عکسای اینترنتی بود تو سایتا و اینستا بودن

خب کسی که حتی عکس غذا کپی میکنه میگه این شام منه به نظرت این تاپیکش درسته؟

دختر شیرازی