2777
2789

شوهر من

فقط برا ننش یه جعبه شیرنی گرف و اومد خونه ک مثلا باهم بریم بعد من ب شوخی گفتم کادو بمن چی میدی

اونم دعوا راه انداخ ک پول ندارمو فلان و قهر کرد

بعد جعبه شیرنی ننشو برداشت تنها رف خونه ننش😐😑

غرق در افکار پوچ....

رفتم زنیکه رو ترش کرد آخرشم بدون میوه و پزیرایی راهیمون کرد نمیدونم چه مرگش بود الهی سال بعد نباش

این دیگه کیه

زنداداش عفریتم میاد جلوش تا کمر جم میشم بارها و بارها برام جادو گرفته و میگیره سالهاست بختمو بسته اخیرا هم رزقمو رفته بسته تا نتونم شغل و درآمد داشته باشم ( از شبی که فهمید آزمون دبیری شرکت کردم )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دیگه کیه زنداداش عفریتم میاد جلوش تا کمر جم میشم بارها و بارها برام جادو گرفته و میگیره سالهاست ...

مطمعنی کاره زنداداشته

اگه آره خب تو هم دست به کار شو باطل کن

دعام کنید بتونم معلم بشم تنها هدف زندگیمه

این دیگه کیه زنداداش عفریتم میاد جلوش تا کمر جم میشم بارها و بارها برام جادو گرفته و میگیره سالهاست ...

حالا خواهرشوهرمن،همیشه شوهرم ک طلامیخره وسم این ی دعوایی میندازه ازهمه جابلاکم میکنه،دیروز ی جنگی انداخت ها،تاصبح هیچکی نخابید کلی حرف گف ب شوهرم ..خدالعنتش کنه اونوقت ی کلمههههه دخالت نکردم

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

شوهر من فقط برا ننش یه جعبه شیرنی گرف و اومد خونه ک مثلا باهم بریم بعد من ب شوخی گفتم کادو بمن چی می ...

اسکار مزخرف ترین رفتار رسید ب شوهر شما توی این تاپیک بزنی گردنشو قطع کنیا😶

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
اره اما آنقدر خره همش میگه عیبی نداره تو ببخش همیشه پسر بزرگتر اینطوریه چی بگم که نگم بهتره

در رابطه با امضات : معلمی ( باید شغل دولتی در طالعت باشه " اینو من بلدم محاسبه کنم " :

الآن تگت میکنم خودتم بیین

اسکار مزخرف ترین رفتار رسید ب شوهر شما توی این تاپیک بزنی گردنشو قطع کنیا😶

اینقد اخلاقش تنده ک نمیشه باهاش حرف زد

منم بخام مثل خودش رفتار کنم باید همو چاقو بزنیم

غرق در افکار پوچ....

مطمعنی کاره زنداداشته اگه آره خب تو هم دست به کار شو باطل کن

بله دستش ۳ سال پیش قطعی قطعی برامرو شد

خانگی بتطل میکنمبا سوره های باطلی ، بچه گفتن حرز امتم جواد بخر خریدم هنوز استفاده نکردم

اینقد اخلاقش تنده ک نمیشه باهاش حرف زدمنم بخام مثل خودش رفتار کنم باید همو چاقو بزنیم

خدا شوهرتو درست کنه یه صبر عظیمی هم بده بتو عزیزم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
خواهر شوهر و زنداداشا با هم عسل و نمکن 😁 ، انگار همیشه یکی نلجور در مباد

منه بدبخت ۲۰سال ازش کوچیکم،اصلاا کاریش ندارم اما اون انگار ۳سالشه همش میچسبه ب شوهرمو ...اه

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪