2777
2789
عنوان

بلاگر ها

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیه ک گوش کنه بعضیاشون فالوور میلیونی دارن

والا هرکی هم میگی میگی یه انتقاد ساده بهشون برمی خوره آی تو بخیلی می کنی بابا چه بخیلی وقتی طرف با رقص و کلیپ بی نمک بالا اومده تحت الگوریتم به صورت اتفاقی نمی پذیرند😒

والا ما که اصلا تبلیغ بالاگرا رو نمیبینیم اعتمادی هم نمیکنیم چون اونا فقط پول میشناسن براشون چیز دیگه ای مهم نیست

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
والا ما که اصلا تبلیغ بالاگرا رو نمیبینیم اعتمادی هم نمیکنیم چون اونا فقط پول میشناسن براشون چیز دیگ ...

ولی خب یه چیزی هم هستا استثنا هم داریم این هلیا فارسی کارش به نظرم بهتره از اونایی دیگه ست

دقیقا ما هم همین کار می کنیم ولی دوستم چشش به فالوورای میلیونیشونه

ولش کن بزار بده پولو پاش بره تو جوب خودش بفهمه بعد که دید اصلن بازدید نداره خودش میفهمه چه کار اشتباهی کرده کلن یه پیج افشاگری بود میگفت بلاگر ها هر کدوم یه گروه دارند وقتی طرف تبلیغ میزاره میرن فالو میکنن و بعد الکی میرن دایرکت طرف میپرسن که فلان جنس رو دارید و چه قیمت و از این چیزا طرف هم فکر میکنه وایی چه قدر مشتری گیر شدم بعد اصلن خریدی صورت نمیگیری بعد یه مدت هم انفال میکنند فقط سیاه نمایی صورت میگیره

اکثرشون جواب هم نمیده من که هر چی بلاگر تبلیغ کنه چون میدونم تبلیغیه سمتش نمیرمیه یه خانمه هست کانادا زندگی میکنه فکر کنن دوقلو داره و محجبه هست اون رو دیدم هر که تبلیغ بهش میده راضیه و ازش تشکر میکنن ، الان چند روزه اومده ایران اما تبلیغ ارایشگاه ندیدم تو پیجش

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر