2777
2789
سلام بچه ها منم امروز آز مایش دادم و مثبت بود براهمتون دعا کردم .

مبارکه عزیزم به دل خوش 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلی گفتم ک تا دو روز بعد موعدم داشتم اصلا نگران نباش ب این چیزا نیست اصلا ذهنتو ورگیر نکن انشاله گرف ...

آهان

من فکر کردم که فقط لکه بینی رو میگید...

ممنونم

ببخشید اذیتتون کردم و زیاد سوال پرسیدم

سلام بچه ها منم امروز آز مایش دادم و مثبت بود براهمتون دعا کردم .

عدد ازمایشت چند بود؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

من روز 8 آی وی اف هستم و تخمک اهدایی گرفتم. باز هم مثل 3 بار قبلی که آی وی اف ناموفق داشتم، سه روز اول گرفتگی رحم و کشش ناخودآگاهی کمر به پایین داشتم و بعد از 3 روز هم درد ملایم زیر شکم مثل درد پریودی تا الان. بهم گفته بودن که سیستم ایمنیم مشکل داره ولی این دکترم اصلا اعتقاد به این موضوع نداره و حتی برعکس ای وی افهای قبلی هم استراحت نکردم و مثل همه روزهای معمولیم پیش رفتم. اگر نتیجه مثبت شد میام بهتون می گم. البته چون هیچ علایم شبیه بارداری ندارم بعیده ولی اگر نشد که بازم میام می گم شاید این تجربه به درد کسی بخوره

من روز 8 آی وی اف هستم و تخمک اهدایی گرفتم. باز هم مثل 3 بار قبلی که آی وی اف ناموفق داشتم، سه روز ا ...

به امید خدا ایندفعه مامان میشی. منم فردا باید آزمایش بدم دعا کنید آزمایشم مثبت بشه

من روز 8 آی وی اف هستم و تخمک اهدایی گرفتم. باز هم مثل 3 بار قبلی که آی وی اف ناموفق داشتم، سه روز ا ...

توکل کن به خدا...

انشالله خودش درست می‌کنه و مامان میشی....

امروز روز وفات حضرت زینب سلام الله علیه هست،از خودش بخواهیم که حاجت هامونو به خاطر مادر پهلو شکسته اش، از خدا بخواد و ما هم حاجت روا بشیم....

الهی امین

آهان من فکر کردم که فقط لکه بینی رو میگید... ممنونم ببخشید اذیتتون کردم و زیاد سوال پرسیدم

نه عزیزم اذیت نشدم فقط خواستم بگم اشلا نگرانی نداره نن الان هفته هفتم ده روز لکه بینی دارم دکتر میگه طبیعیه فقط استراحت نطلقم ب این جیزا نیست اصلا

سلامی دوباره خوبید؟جواب ازمایشم منفی شد متاسفانه... انشالله خدا نی نی هاتونو براتون نگه داره و برا ...

روز چندم بودی ؟نا امید نشو بازم تلاش کن ...کدوم مرکز انتقال دادی عزیزم