2777
2789
انشاله ک مامانی مثبت نگاه کن و ارامش داشته باش بسپر ب خدا درست میکنه

ممنونم حالم خیلی بهتر شد منم مثل شما 20 بهمن انتقال دادم روز 18 سیکل بودم با حساب سونو 6هفته و 2 روز اما با حساب پریودم 6 هفته و 4 روز 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه ها من یکم ترشح سفید دارم تخم مرغیه بنظرتون طبیعیه امروز ۱۲ انتقالمه

اشکالی نداره عزیزم نگران نباش

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
انشاله ک مامانی مثبت نگاه کن و ارامش داشته باش بسپر ب خدا درست میکنه

سلام

ببخشید شما چند روز دل درد پریودی داشتید؟؟؟ من همچنان دل درد پریودی خفیف و لکه بینی دارم. آیا این طبیعیه؟

امروز روز چهاردهم انتقالم هست، ینی رفتم تو روز چهارده. دکتر گفته ۲۲م اسفند برم آزمایش بدم، بنظرتون امروز برم جواب می گیرم؟؟

سلام دوستان من امروز روز سیزدهم انتقالم بی بی چک گذاشتم منفی شد 😕 پس فردا باید آزمایش بدم کسی بوده ...

دوست عزیز چرا بی بی میزنی وقتی‌عمه میگن درصد خطا داره جز اینکه استرس داشته باشی چیزی نداری انروز و فردام بری از ج نشون میده گلی جان خیر انشاله ک گرفته اعتباری ب بی بی نیست اصلا

سلام ببخشید شما چند روز دل درد پریودی داشتید؟؟؟ من همچنان دل درد پریودی خفیف و لکه بینی دارم. آیا ا ...

من تو موعد پریودم از دو زو قبلش تا دوزوز بعدش لکه بینی داشتم انشاله ک مامانی روز ۱۴ از بدی ج مشخصه 

سلام دوستان من امروز روز سیزدهم انتقالم بی بی چک گذاشتم منفی شد 😕 پس فردا باید آزمایش بدم کسی بوده ...

سلام عشقم

امروز برو آزمایش بده، انشالله که مثبته و برات خیره...

امروز هم آزمایش، نشون میده...

منم میخواستم برم آزمایش بدم، ولی دفترچه م تو کیف شوهرم بوده که با خودش برده سر کار...

انشالله فردا میرم آزمایش...

من تو موعد پریودم از دو زو قبلش تا دوزوز بعدش لکه بینی داشتم انشاله ک مامانی روز ۱۴ از بدی ج مشخصه&n ...

انشالله...

درد پریودی رو میگم، میگم تا کی درد پریودی داشتید؟ آیا اصلا درد پریودی داشتید؟؟؟

ممنونم

دعا کنید

انشالله... درد پریودی رو میگم، میگم تا کی درد پریودی داشتید؟ آیا اصلا درد پریودی داشتید؟؟؟ ممنونم ...

گلی گفتم ک تا دو روز بعد موعدم داشتم اصلا نگران نباش ب این چیزا نیست اصلا ذهنتو ورگیر نکن انشاله گرفته فردا برو از بده انشاله مامانی