2777
2789

سلام به همگی. من صبح رفتم آزمایش بدم خانومه گفت تیتربتا نوشته و مثبت و منفی به دردت نمیخوره بگم ، تا عصری طول  میکشه جواب آماده بشه. من که نفهمیدم فرقشون چیه. مگه مثبت و منفیش مشخص نمیکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همگی. من صبح رفتم آزمایش بدم خانومه گفت تیتربتا نوشته و مثبت و منفی به دردت نمیخوره بگم ، تا ...

سلام عزیز دلم ..عدد تیتر بتا مهمه ...بعضی اوقات عددش پایینه و مثبت کاذب هست باید چک کنند که واقعا باردار هستی عددش مناسب هست یا نه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
ممنون  عزیزم. دعاذکنید برام🙏🏼

خواهش میکنم ...عدد

چند بود ؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
منفی شد😔 خیلی پایین.. ۲ بود

الهی عزیزم ...مگه نگفتن مثبته ازمایشت پس عددش باید بالای 15 حدالقل باشه که مثبت باشه...پس پریروز اشتباه کردند گفتن مثبته که الان انقدر تیتر پایینه

نه عزیزم من آزمایش اولم بود

الهی انشاله دفعه بعد ناانید نباش از تحربم میگم دفعه اول ک تخمک کشی کردم حتی جنینم تشکیل نشد بهم گفتن فقط پیاده روی کن بزار  کیفیت تخمک بالابره من هم ایروبیک رفتم هم پیاده روی حتی مابین تخمک کشی و انتقالم رفتم ایروبیک بعدش لک دیدم فرداش روز انتقال تو اتاق عمل ب دکتر گفتم ، چ کار خوبی کردی بچها این حتما میگیره  ورزش گویا اماده گرفتن میکنه و یکی بهم گفت شب قبل انتقال حتما نزدیکی داشته باش ک رحمت جنین پس نزنه

الهی انشاله دفعه بعد ناانید نباش از تحربم میگم دفعه اول ک تخمک کشی کردم حتی جنینم تشکیل نشد بهم گفتن ...

به امید خدا. چاره ای ندارم جز اینکه امیدوار باشم به دفعه بعد. ممنون از راهنماییت ایشالا شمام به سلامتی نینیتو بغل کنیو لذتشو ببری❤️

به امید خدا. چاره ای ندارم جز اینکه امیدوار باشم به دفعه بعد. ممنون از راهنماییت ایشالا شمام به سلام ...

فدات گلی امیدوار باش منم تو ذوقم خورده ولی از دفعه قبل محکمتر رفتم حلو انشاله ب  ودی بیای خبر خوب برامون بزاری

الهی انشاله دفعه بعد ناانید نباش از تحربم میگم دفعه اول ک تخمک کشی کردم حتی جنینم تشکیل نشد بهم گفتن ...

عزیزم...با کارایی که کردی دوقلو شده دیگه🌹🌹