سلام دوستان منم ۱۳روزه که انتقال دادم ۲جنین ۵ روزه از روز ۳ انتقالم دردای خفیف پریودی داشتم تخمدونام تیر میکشیدن کمر درد و پادرد دقیقا دردای پریودی بودن اما درد شدید نبودن از روز ۸ انتقالم تا ۱۰ ترشحات قهوه ای داشتم که خیلی نگران کننده بود واسم با دکترم مشورت کردم و قرص آ.اس.آ واسه چن روز قطع کردم و شیاف پروژسترون بیشتر کرد واسم که شکر خدا قطع شد روز ۸ انتقال تست بی بی زدم منفی شد روز دهم یه خط خیلی کم رنگ نشون داد و روز ۱۲ خط پررنگتر نشون داد فردا میخوام برم واسه تست خون ولی بازم استرس زیاد دارم برای شنیدن جواب میدونم دردای پریودی خیلی نگران کننده هستن ولی با فکرای مثبت که کوچولوتون داره جاشو پیدا میکنه دلگرم باشین و امیدتون رو از دست ندین
روز ۲۴ انتقال هستم خداروشکر مثبت شدم ولی دل درد و لک بینی قهوه ای دارم چیکار کنم ؟؟ هنوز واسه سونو قلب نرفتم خیلی نگرانم
پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ، گل بهشتی، من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم
سلام دوستان .منم ااز روز ۹ یا ده انتقال علایم پریودی داشتم تا روز ۱۴ هم تست دادم مثبت شد.تا سه چهار روز بعد مثبت شدن هم علایم پریودی داشتم حتی شدیدتر.که دکتر گفت طبیعیه
سلام دوستان .منم ااز روز ۹ یا ده انتقال علایم پریودی داشتم تا روز ۱۴ هم تست دادم مثبت شد.تا سه چهار ...
سلام عزیزم.منم بی بی چکام مثبته همه روز ۱۴ انتقال هستم جمعه ازمایش دارم.ولی دومرتبه چنان درد شدیدی گرفت دلم که خیلی میترسم دردای خفیف گاهی دارم ولی از این درد شدید میترسم بنظرتون طبیعیه؟ حتی یبارش خیلییی زیر دلم یعنی توی واژن بود درد شدید تاحالا تجربه نکرده بودم