2777
2789
عزیزم انتقالت مثبت شد؟ میدونم چندسال گذشته اما من انتقال دادم روز ششمه اما دل درد پریودی گرفتم خیلی ...

شما چی شد نتیجه ؟؟ منم روز پنج انتقالم ی گرفتگی های ریز الان دارم تو دلم،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اینهمه مادران آی وی افی از چند ماه قبل بارداریشون درگیر دکتر دارو میشن، بعد کلی اسیری دوندگی و آمپول دور ناف و هر روز   هاش ام جی... بعد عمل تخمک کشی و تازه میرسیم به پانزده روز انتظار وحشتناک که هر لحظه به خودمون نهیب بزنیم مثبتیم یا منفی...😳، کسی نمیتونه مارو درک کنه. 

ولی در هر حال شکرت خدایا . 

کاش تو ایران متولد نمیشدم🪐

سلام به همگی من امروز روز ۱۲انتقالمه

تجربه هامو میگم شاید بدرد کسی خورد

دفعه اول با کلی علائن منفی شدم 

خب بهم گفتن نشاسته بخور طبع سرد بخور استراحت کن و هزارتا خرافات دیگه که دکتر یه کدومشون رو هم قبول نداشت 

اما دفعه دوم فقط فقط به حرف دکتر گوش کردم داروهامو سرساعت مصرف کردم استرسم رو کم کردم همون غذاهاو کارای همیشگیم. رو کردم فقط سه روز اول یه مقدار بیشتر استراحت کردم در کل هم کارای سنگین نکردم 

همه اون خرافات رو هم ریختم دور 

روز نهم بی بی چک زدم با تموم ناامیدی چون هیچ علامتی جز دل درد پریودی که سه روز اول داشتم نداشتم دیگه دیدم زیر دو دقیقه دو تا خط پررنگ افتاده همون روز رفتم آزمایش چون دیگه دلمون قرار نداشت و خداروشکر تیتر ۴۰۶بود 

من سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم

دنبال علایم نباشین استرس نداشته باشین جز چیزایی که دکتر میگه هیچ کاره دیگه ای نکنین 

فیلم نگاه کنین خودتونو سرگرم کنین قرآن بخونین انشالا که هرکسی که آرزوی مادر شدن داره به حق امام رضا صاحب اولاد صالح و سالم بشه

مبارک باشه عزیزم به خوشی بغل بگیریش سونو نرفتین؟شاید دو قلو باشن

سلامت باشی 

قسمت هرکسی که آرزوی مادر شدن داره بشه 🤍🌹

نه هنوز زوده تو پنج هفته باید سونو رفت 

من چون روز نهم انتقال آزمایش دادم 

سلام 

من یکشنبه ۵ تیر انتقال دادم 

الان ۶ روزه 

من فقط گاهی زیر دلم مث پریودی میگیره! ن لکی دارم؛نه سینه درد؛چند روز اول ی کوجولو کمرم درد گرفت همین 

بعدم بخاطر پروژسترون و قرص نفخ دارم

نفخ ضرر نداره؟

سلام دوستان من امروز نهم انتقالم هست قبلا درد سینه داشتم الان همش رفته .فقط کم اشتهایی و تهوع جزئی دارم و پاهام یخ میزنه و سردرد انچنانی از دیروز میاد و میره 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم