2777
2789
عنوان

خواهرشوهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 201 پست
بخاطر یساعت؟

صحبت یه ساعت نیست اذم وقتی بدونه قرار یکی بیا د خونش حتی 5 دقیقه مجبوره امادت باشه چع خودش چه خونش وگاهی ادم حتی حوصله نداره حتی شونه بزنه سرش واسه هممونم پیش بیاد واین خسته کننده

زیادی خوب نباش ، داستان میشه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر شب که نمیشه بیان.چایی و تخمخ میخورن اشغال هارو واسه من میذارن.بعد دختر من بداخلاقه دور و برش شلوغ ...

نظرم عوض شد اگه مث مهمون رفتار میکنن قضیه فرق میکنه من که خونه داداشم میرم خودم ظرفا رو جمع میکنم میشورم حتی اگه مهمانای خودشون باشن تازه دلم میسوزه میرم اتاق بچه هم مرتب میکنم 

اونام گناه دارن،،دلخوشیشون اون برنامس،،منم خواهرزاده های شوهرم بیشتر میان خونه من دلم براشون میسوزه

خب دلخوشیشونه چرا ماهوارع نمیگیرن

چرا میگن خوب نیس ولی میان نگاه میکنن

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
گلم ادم هرشب هرشب که نمیره.شاید یکی خودش کار داشته باشه.نتونه برنامه ریزی کنه.یا بچه داشته باشه.نتون ...

با زنو شوهر شاید بخوام راحت باشن 

اولویت اونان ن خواهرشوهرای بی ملاحظه

برای ظهور امام زمان لطفا صلوات
منم موافقم 😄 خب ساعت خوابشون نیس اونجوریم نیست که بخوان مثلا برن بیرون ایراد بگیرن بگن حتما باید خ ...

شما از کجا میدونید 

برنامه استراحت و با هم بودنشون که مختل میشه 

بلاخره من و شما که تو خونه استاتر نیستیم بدونیم برنامه زندگیش چطوره

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
عزیز دلم بخدا اگه هر شب برای تو مهمون بیاد توام اخرسر کلافه میشی الان از جنبه فان و دور هم بودنش نگا ...

والا هر چیزی ی حدی داره آدم میخواد تو خونه خودش راحت بگرده 

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
هر شب که نمیشه بیان.چایی و تخمخ میخورن اشغال هارو واسه من میذارن.بعد دختر من بداخلاقه دور و برش شلوغ ...

نه من خواهرزاده های شوهرم میان کارامو میکنن ظرفارو میشورن بعد جلو تی وی دراز میکشن

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
نه مگه دیوانم با خانواده شوهر همسایه بشم.نیم ساعت از هم فاصله داریم

واااای چقد بیکارن پس

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

چوا تعاروف ميكني هيچي بهتر از رو راستي و پررو بودن نيس 

در كمال احترام بگو نيان يا ماهواره رو ببريد 

ناراحتم شدن ب درك 

اينكه قايم بشي و اخم كني و حرص بخوري ب در طعنه بزني ديوار بفهم فايده نداره

روك و رو راست بگووو لطفا ماهواره رو بياييد ببريد برا خودتون يا اينكه نياييد من اذيت ميشم 

تا اينكه فك كنن تو أدم دو رويي هستي تو روشون خوبي پشت سر طعنه ميزني 

هيچ خجالتم نداره خيلي شيك و مجلسي از الان حق خودت و بهواه فوقش ي هفته ناراحت بشن 

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️

ولی خودمونیم بعضیا چقدر راحت و بی ملاحظه هستن. 

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش