2777
2789
عنوان

خواهرشوهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 201 پست
شما اصرار داری بگی خونه داداش ولی اون خونه ی فقط داداش نیست بین اینهمه ادم فقط شما موافقی

منم موافقم 😄

خب ساعت خوابشون نیس اونجوریم نیست که بخوان مثلا برن بیرون ایراد بگیرن بگن حتما باید خونه باشی پس هیچ برنامه ایش با اومدن اونا مختل نمیشه حالا اگه ساعت استراحت بود یه چیزی 

شبی یه ساعت یه برنامه رو خونه داداش دیدن هیچی از زن داداش کم نمیکنه،،چی بگم والا آخر الزمانه

نكنه خواهر شوهرشي؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم اصلا بدون دعوت خونشون نمیرن.روز جمعه شوهرم گفت شام بریم خونه خواهرم من نرفتم.حتی شوهرم گفت اونا اون همه میان تو چرا نمیری 

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم
گلم ادم هرشب هرشب که نمیره.شاید یکی خودش کار داشته باشه.نتونه برنامه ریزی کنه.یا بچه داشته باشه.نتون ...

اونام گناه دارن،،دلخوشیشون اون برنامس،،منم خواهرزاده های شوهرم بیشتر میان خونه من دلم براشون میسوزه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

لطفا حرفی بزنید که از پسش بربیاین 

الان میگین اشکال نداره دوشب پشته سرهم بیان ارامشتونو بگیرن حاتون جا میاد پس تعارف الکی نکنین 😑😑😑

خدایا منو به اونچه که میخوام برسون آمین  
بنظرم بسه دیگه ماهواره😂مگه تلوزیون خودمون چشه ک ماهواره نصب کردی...اگه ام گفتن چرا قطعش کردی بگو رو ...

ماهواره که افتضاحه اما خداییش روت میشه از تلویزیون تعریف کنی با برنامه های مزخرف و تکراریش؟

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
منم موافقم 😄 خب ساعت خوابشون نیس اونجوریم نیست که بخوان مثلا برن بیرون ایراد بگیرن بگن حتما باید خ ...

عزیز دلم بخدا اگه هر شب برای تو مهمون بیاد توام اخرسر کلافه میشی الان از جنبه فان و دور هم بودنش نگاه میکنی

ولی بعد ی مدت عادی میشه

دیدی ک میگه بچمم بهانه میگیره از شلوغی و سر و صدا مهمون ی شب دو شب نه ک هر شب

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

ایشون بچه کوچک داره 

واقعا سخته هر شب مهمون بیاد 

حالا خواهر شوهر باشه 

بلاخره خونه را که باید تمیز کنه یه چایی بزاره جلوشون 

هی نگید خونه داداششونه 

اون خونه فقط برای داداششون نیست و زن برادرشون خانم اون خونه هست 

واقعا ادمها بی ملاحظه شدن 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است .