2777
2789

من تازه عروسی کردم آمدم سر زندگیم من از دوره عقد هر مدل لباس می‌پوشم مادر شوهرم گیر میده من نمی دونم دلیلش چیه بلند می‌پوشم گیر میده کوتاه می‌پوشم میگ چرا کوتاه اندازه می‌پوشم ب شالم گیر میده میگه همرنگ لباست نیست گشاد می‌پوشم میگ به هیکلت نمیاد تنگ می‌پوشم میگ تپل شدی کلا در حال گیر دادن

با اینکه جاریم بخدا یه لباسایی مبپوشه هیچی بهش نمیگ

به شوهرم میگم میگ توجه نکن حتی به مامانم یبار کف هرجور دوست داره بزار بپوشع هم من هم خودش راضیه اما به یورش نیست 

چی جوابشو بدم خدایی؟ بخدا بهم بر میخورع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کدوم دانشگاه مدرک طراحیشونو گرفتن ؟

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نمی‌دونم بخدا😂

اخه خیلی موشکافانه نظر میدن گفتم شاید طراح لباسن 😒🧐

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بگو میبینی به حرفت اهمیت نمیدم، خودت خسته نشدی انقدر ایراد گرفتی:/

یا بگو من همینطوری میپسندم 

یا بگو شما اگه خیلی سلیقه داری به تیپ و قیافه خودت برس:/

البته نمیدونم اگه من بودم جواب میدادم یا میذاشتم انقدر بگه تا خسته بشه

خیلیییی دق میده ادمو بعد خودششش تیپاشو اگه ببینی ولش کنید چادر میندازه سرم

اهمیت نده 

یه لبخند بزن رد شو