سلام دوستان.من هر هفته از شنبه تا سه شنبه خواهرشوهرام راس ساعت ده میان خونمون تا برنامه بفرمایید شام ببینن و این موضوع منو کلافه کرده.البته واسه شام نمیان میان یکساعت و میرن.ولی من خسته شدم خودم بچه شیرخواره دارم و میخام تو خونه راحت باشم ولی اونا درک نمیکنن.به شوهرمم میگم میگه من روم نمیشه بگم نیان.چند بارم ماهواره رو دستکاری کردم که اون شبکه خراب بشه پسر خواهر شوهرم گفت من بلدم و اومد درست کرد.اخه مگه میشه چهار روز پشت سرهم رفت خونه کسی.بنظرتون چکار کنم
من میگم بجا اینهمه توضیح دادن یه کلام بگنماهواره دردسر داشت جمعش کردیم مختصر و مفید ...
ن نميشه فتنه اين ك بخاي نقش بازي كني روك باشع كسي جرات نميكنه كلامي از دهنش دربياره
تا برن بگن ببخشيد بيشعور ماهواره رو قطع كرد اخم كرد در رو كوبيد محل نداد بدش اومد
روك بگو نميتونم
همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️
یکی دوبار گفتم من رفتم خونه مامانم میگن پس میایم کلیدو بگیریم ازت.موندم چکار کنم
جمش کن مگه مجبوری ؟
تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الکسیس سانچزه بازیکن فوتباله کاربیمو شوهرم ساخته اسم بازیکن محبوبشو بخوره تو سرش گذاشت نام کاربیم بنده خدا گفت بعداً خودت عوض کن حالا عوض نمیشه حالا همه با هم یک صدا بگین الکسیس سانچز الکسیس سانچز هوراااا
واقعا فکر خوبی کردی.هر چند شوهر من اصلا بهش نمیاد دعوا کنه یا چیزی رو بشکنه.میگم خودم شکستمش تو دعوا
بنام خدا
ما هم یه زمانی همین برنامه رو داشتیم الکی گفتیم مامورا اومدن در خونه همسایه ریسیورشونو جم کردن ما خونه نبودیم مام از ترس ریسیورو جم کردیم ابروریزی نشه.