2777
2789
عنوان

خواهرشوهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 201 پست
من میگم بجا اینهمه توضیح دادن یه کلام بگن‌ماهواره دردسر داشت جمعش کردیم  مختصر و مفید  ...

ن نميشه فتنه اين ك بخاي نقش بازي كني روك باشع كسي جرات نميكنه كلامي از دهنش دربياره

تا برن بگن ببخشيد بيشعور ماهواره رو قطع كرد اخم كرد در رو كوبيد محل نداد بدش اومد 

روك بگو نميتونم 

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️
یکی دوبار گفتم من رفتم خونه مامانم میگن پس میایم کلیدو بگیریم ازت.موندم چکار کنم

جمش کن مگه مجبوری ؟

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

6نفرن.حالا اونشب اون یکی خواهر شوهرم از شهرستان اومده بود خونه باباش.دیدم اونم باهاشونه گفت جمعتون ج ...

مشخصه مامان باباشونم اعصاب ندارن هرشب اینها دورشون جمع شن راحت میان اونجا پذیرایی میشن خوش هم بهشون میگزره 

استاتر مدیونی ماهواره را جمع نکنی بذاری از بی زبونیتون سو استفاده کنن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

کلا بزن ماهواره رو خراب کن که ناراحت هم نشن 

الکسیس سانچزه  بازیکن فوتباله   کاربیمو شوهرم ساخته اسم بازیکن محبوبشو بخوره تو سرش گذاشت نام کاربیم بنده خدا گفت بعداً خودت عوض کن حالا عوض نمیشه    حالا همه با هم یک صدا بگین الکسیس سانچز الکسیس سانچز هوراااا 
خودم که اصلا دوست ندارم.اون اولا جالب بود الان مسخرست

بنام خدا

با همسرت هماهنگ کن بگو دعوا کردیم شوهرم زد شکستش انداختش سطل آشغال.تموم شد و رف.حواستون باشه وقتی اومدن زودی ریسیور رو جم کنین.

بوس بوس

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

مشخصه مامان باباشونم اعصاب ندارن هرشب اینها دورشون جمع شن راحت میان اونجا پذیرایی میشن خوش هم بهشون ...

بدبختی من همین بی زبونیمه.به شوهرم اونروز گفتم شدم کلفت خواهرات.اونم گفت بخدا من شرمندتم وقتی میان هیچکاری نکن هر چی خواستن بگو خودشون بیارن

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم
بنام خدا با همسرت هماهنگ کن بگو دعوا کردیم شوهرم زد شکستش انداختش سطل آشغال.تموم شد و رف.حواستون با ...

واقعا فکر خوبی کردی.هر چند شوهر من اصلا بهش نمیاد دعوا کنه یا چیزی رو بشکنه.میگم خودم شکستمش تو دعوا

حالا اونشب خواهرشوهرم میگفت چرا پوشک دخترت تو دستشویی گذاشتی.تند تند بنداز بیرون.منم گفتم اشغال بیرون انداختن وظیفه داداشته نه من به اون بگو

واقعا فکر خوبی کردی.هر چند شوهر من اصلا بهش نمیاد دعوا کنه یا چیزی رو بشکنه.میگم خودم شکستمش تو دعوا

بنام خدا

ما هم یه زمانی همین برنامه رو داشتیم الکی گفتیم مامورا اومدن در خونه همسایه ریسیورشونو جم کردن ما خونه نبودیم مام از ترس ریسیورو جم کردیم ابروریزی نشه.

اینم یه فکر دیگه.

بوس بوس

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

بنظرم یه هفته ایی جمعش کن و بگو ک بخاطر بچت جمع کردی...وقتی از سرشون افتاد ک نیان دوباره نصب کن ولی ...

من ماهواره ندارم گلم اشتباه ریپلای کردی خوشگل

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه