2777
2789
عنوان

خستم کرده روانیه خودپسند

835 بازدید | 75 پست

سلام.بیاید کمکم.  دیگه دارم دیوونه میشم از دستش بخدا هیشکیو نمیپسنده اخه انگار خودش چه...شوهرمو میگم .دیشب دعوای حسابی کردیم بچم همینجوری گنگ نگامون میکرد دلم کباب شد.شوهر خالم سه ماهه تصادف کرده بهش میگم بریم همش امشب فردا تا دیشب ک قیافه گرفتم گف اصن ازش خوشم نمیاد چقد دری وری و فشش داد بنده خدارو .باهمه همینه باهیشکی رفت امد نمیکنه رو هرکی ی اسم میزاره عمه عمو خاله دایی هم من هم خودش تعطیل.خوب چ زندگیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتار باباي منو گفتي.خودش استغفرالله اولاد پيغمبره از خوبي ولي همه مردم كافرن درصورتي ك يادش ني چ كثافت كاريايي كرده اه اعصابم بهم ريخت يادش افتادم

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

آخه یکی نیست به اینا بگه خودتون که از همه بدتریین برید ببینید پشت سرتون چی میگنن فقط در حال مسخره کردن مردمن اطراف من از این آدمها زیاد هست

خدایا شکرت برای همه چیز😘
منم از عاقبتمون میترسم میگم تو هرچیت شه هیشکی ککشم نمیگزه 

دقيقا همينطوره الان همه فاميلاش كنار كشيدن برادرخواهراش به هيچي حسابش نميكنن فقط وقتي پول لازم داشته باشن ميان سراغش 

ماها كه سالي يك بار برم ديدنش كلا بو ونبودش فرقي نداره

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
دقيقا همينطوره الان همه فاميلاش كنار كشيدن برادرخواهراش به هيچي حسابش نميكنن فقط وقتي پول لازم داشته ...

درحال حاضر فقط ب بابامینا کاری نداره باهیشکی نیس.باورت میشه عید هیشکی جز خواهر برادر ومامانمینا نیومدن خونمون

ای خواهر،باز شما خوبه واسه دوطرف اینجوریه

من چی بگم که واسه فامیل خودش هر غلطی میکنن باید رابطشون حفظ شه واسه فامیل من فقط اینجوریه

منم سگ محل میکنم فامیلاشو همیشم دعوا داریم سر این موضوع

یه هل پوچ ندیدم ازشون و فقط توقع و انتظار

منم به هیچکدومشون محل نمیدم اصلا