2777
2789
عنوان

خستم کرده روانیه خودپسند

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 75 پست

ببین شوهر منم نمیذاششت بیرون برم. میگفت مادر میخوای با مامان من باش. پدر میخوای با بابای من باش. ولی من به قیمت جنگ و دعوا کوتاه نیومدم و هفته ای دوبار میرفتم خونه مامانم اگر نمیومد منم نمیرفتم . تمام کارهای بانکی مامانمو انجام میدادم میگفت ولگردی میگفتم اره اگه بانک رفتن ولگردیه دور و برت پر ولگرده . خلاصه الان دیگه براش عادی شده 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا برو ب ی ورتم حسابش نکن فک میکنن نباشن مجلس لنگه اخه از بس کودنن ‌.منم نمیزاره برم

گمشه بابا حالا میخواد هدیه سر عقدم کم بده من خودم یکم پول دارم میذارم روش ولی نمیذارم داداشم سرافکنده بشه...اصلا بهش نگفتم بیا بریم... کلی حالا اعتماد به نفس کاذبشاومده پایین

ببین شوهر منم نمیذاششت بیرون برم. میگفت مادر میخوای با مامان من باش. پدر میخوای با بابای من باش. ولی ...

اخه من از مامانمینا دورم باخانواده شوهرم تو ی ساختمونیم .بدبختیم میدونی چیه دعوامون بزرگ شه بابای خودمم میخواد حقو بده ب این اخه لنگه همن

همشون همینن منم تو بارداریم کاری بام کردن میخواستم برم بندازم بچه رو شونزده هفتگیم

مادر شوهر من انقدر عوضیه اصلا با ادم در نمیفته پسرشو میندازه جلو تازه ادا بی طرفا و مهربونا رو هم در میاره واسه همین پسرش میگه مامان من خیلی مظلومه... 

گمشه بابا حالا میخواد هدیه سر عقدم کم بده من خودم یکم پول دارم میذارم روش ولی نمیذارم داداشم سرافکند ...

اره بابا اصرار کردنی فک میکنن خبریه منم اصن بود ونبودش برام مهم نیس خودمو بزاره مشکل ندارم

وای جدییییی.ینی میان زیاد میمونن؟

آره حداقلش دوهفته

نمیدونم شهر مام یه شهر کوچیکه هیچی نداره

میان مثل زنی که تازه زاییده شب و روز تشک پهن میکنن تو خونه دراز میکشن😏نمیدونم مغز دارن اصلا؟چی تو سرشونه جای مغز؟

مادر شوهر من انقدر عوضیه اصلا با ادم در نمیفته پسرشو میندازه جلو تازه ادا بی طرفا و مهربونا رو هم در ...

مادرشوهر منم اینجوریه

شوهرمو به جونم میندازه

زنیکه ی فتنه

ایشالا جواب تک تک کاراشونو به نوبت بدن اونم ده برابر

صب تاشب تو خرابشده تو خونم حرف میزنم میگه برو پایین تنها نمون خونه ننش منظورشه.منم اونجا بدتر حوصلم سر میره اخه.بیرون نرو کلاس نرو هیچ جا نرو دلیلشم اینا ک میگه اینجا محیطش بده خوب اگه بده چرا منو نگه داشتی اینجا ☹😟😟😟😓

ببین منم مادرشوهر بسیار با سیاستی دارم. اما الان با خودش خیلی رک شدم. علنا میگم این حرفت نازاحتم کرده شوهرمم حرف بزنه بهش میگم ناراحتی نمیام تو هم نیا. اینا خیلی وجهه شون تو خانواده جلو دامادهاشون مهمه براشون. نرم میفهمن یه خبریه . 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش