2777
2789

کیا نماز جعفر طیار رو خوندن و عروس شدن. یا کسی از فامیل و نزدیکان دیدین که بعد از خوندن این نماز عروس شدن. حالا لزوما نه با یه بار و دو بار میدونم باید مداومت داشته باشه ولی میخوام بفهمم کیا واقعا نتیجه گرفتن. کمکم کنید تروخدا :(((((((

ی نفرو دیدم تو36 سالگی بعد دوبار خوندن عروسی کرد اونم چه شوهر خوبی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

😨😨😨😨😨یا خدا 

نماز جعفر طیار آدم رو عروس میکنه 

😱😱😱😱😱😱

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😨😨😨😨😨یا خدا  نماز جعفر طیار آدم رو عروس میکنه  😱😱😱😱😱😱

😆😆😂😂😂😂😂😂

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

اگه متاهل باشی بخونی چی‌میشه؟!

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

اگه چیزی هست بگین من بخونم از عروس بودن استعفا بدم😲😲🤤🤤

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
😆😆😂😂😂😂😂😂

والا به خدا آدم میاد تو این سایت باید قیافش این جوری شه 👇👇👇👇

🤔🤔🤔

😲😲😲😲

😨😨😨😨

😷😷😷😷

😡😡😡😱😱

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
😨😨😨😨😨یا خدا  نماز جعفر طیار آدم رو عروس میکنه  😱😱😱😱😱😱

برا همه حوائج استفاده میشه بیشتر حوائج دنیویی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
فک کنم شوهرت هوو میاره سرت😂😂

خاک‌عالم😂منم بخونم اون زن بگیره؟؟😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
برا همه حوائج استفاده میشه بیشتر حوائج دنیویی

پولی چی