2777
2789
عنوان

کسی از رژیم لیمومی استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337829 بازدید | 126 پست
رژیمش به دردم نخورد،چاق میکنه بدتر،خودم رعایت کردم سه کیلو کم کردم،نظرم عوض شد،رژیمش آشغاله و اصلا ع ...

دوست عزيز ممكنه سوالات رو دقيق جواب ندادين تو رژيمش

چون من طبعم بلغمي بود و همينطور تنبلي تخمدان داشتم و همشون مداوا شدن و وزنمم از ١١٢تو سه دوره ٢١روزش شده١٠٧ تو رژيمشم تا حالا گرسنم نشده.

من تو رژیم لیمومی هستم تو دوره شیردهی، خیلی عالی بوده هیچ چیز خاص و گرونی نداره همون غذای معمول خودم ...

عزیزم خیلی وقته ازاین تاپیک گذشته من تودوران شیردهی هستم میخوام رژیم لیمویی بگیرم بعد شما که گرفتید شیرتون که کم نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید هنوز رژیم دارید ?لطف میکنید منم راهنمایی کنید? منم شیر میدم میخوام رژیم بگیرم اگه نتیجه ...

سلام عزیزم رژیم لیمویی گرفتی نتیجه گرفتی من تودوران شیردهی هستم میخوام بگیرم

سلام عزیزم رژیم لیمویی گرفتی نتیجه گرفتی من تودوران شیردهی هستم میخوام بگیرم

نه عزیزم منم هنوز نگرفتم ولی خود بخود فعلا لاغر شدم از ٨٦ رسیدم به ٦٨ اما منم دنبال یه رژیم خوبم کسی راهنماییم نکرد 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

سلام دوستان من یک هفته است  رژیم  ۲۱ روزه لیمومی و گرفتم  و خیلی از این رژیم راضی ام هیچ گرسنگی و معده دردی ندارم  خودمو وزن نکردم تا اخر دوره. وزن کنم. اما تغیر سایز و وزنم خیلی خوب مشخصه با اینکه منوی رژیمش از فذایی که من میخوردم بیشتره. 

دوست عزيز ممكنه سوالات رو دقيق جواب ندادين تو رژيمش چون من طبعم بلغمي بود و همينطور تنبلي تخمدان دا ...

شما مشخصه داری تبلیغ میکنی،در هر صورت لیمومی یه تجارت کثیف بیش نیست

جالب بود . چطوریه که کاملا معلومه کسانی که تعریف کردن از خود لیمومی هستن که میگن خوبه

ملت رو چی فرض میکنن. چطور میشه روزانه صدها رژیم نوشت!!!

یعنی کسی فکر نمیکنه که همش کامپیوتریه؟

آر دایت نقد کاملی نوشته بود که شاید هنوز تو سایتش باشه

که لیمومی خوبه یا بد : https://rdiet.ir/online-diet/

سلام عزیزم من چهارروزه ک رژیم لیمومی رورعایت میکنم, ولی میبینم مقدارنونی که باید بخورم بیشترازقبله, ...

ببین رژیمی که میدن براساس اطلاعاتی که ازتون میگیرن به خودتون انرژی منفی ندین مهم درست خوردنه وگرنه بدنتو واکنش نمیده بهتره همرو رعایت کنید من خودمم سه روزه میگیرم یکم اولش برام سوال بود ولی بعدها فهمیدم روش خوردنم غلطه به امید رسیدن به وزن ایده آل با انرژی بالا

جالب بود . چطوریه که کاملا معلومه کسانی که تعریف کردن از خود لیمومی هستن که میگن خوبه ملت رو چی فرض ...

من از خودشون نیستم دوست عزیز! من تو دو دوره ۶ کیلو کم کردم بدون هیچ عارضه و اذیتی

ملتو چي فرض كردين؟

چرا اينقدر تابلو تبليغ ميكنيد

همتون كاربراي جديدين ،چندتا پست هم بيشتر ندارين

از تعداد پستهاتون هم معلومه اومدين عضو شدين و صرفا تبليغ كردين

همين كارتون معلومه ليمومي خيلي خيلي بيخوده

وگرنه اينقدر خودتونو با تبليغ دروغ نميكشتين