2777
2789
عنوان

کسی از رژیم لیمومی استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337826 بازدید | 126 پست
دوستان من همه نظرات رو خوندم تو این تاپیک فقط یه سوال داشتم از رژیم لیمومی  تو رژیمی که برا ی ...

بستگی داره چی جایگزینش کنی چون داری مقدار کالری رو عوض میکنی. ولی اگر خیلی فرقی ندارن مهم نیست. مثلا بجای عدس پلو، پلوی خالی بخوری خب اشکالی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=134304478]خواهرم گرفت دو هفته و 2کیلو هم کم کرد اما معده ش درد گرفت و دیگه رعایت نکرد! بد نیست اما من غذاهایی ...[/QUOمن این رژیمو گرفتم ولی دلم خیلی ضعف زده گشنه میشم.۳روزه گرفتم رژسمو شما جواب گرفتی؟مثلا ناهار ۴ قاشق شب نصف میشه من معدم حس میکنم روش فشار زیاده

[QUOTE=134304478]خواهرم گرفت دو هفته و 2کیلو هم کم کرد اما معده ش درد گرفت و دیگه رعایت نکرد! بد نیس ...

من برنامه رو دریافت کردم و دوروزه دارم رعایت میکنم البته نورمالم و میخوام به وزن مانکنی برسم،از تمام رژیمهایی که بقیه جاها میدن متنفرم جز لیمومی،دلیلشم اینه هر چی سالاد و بخارپزه میچپونن تو برنامه انقدر گشنگی میکشیدم که دوروزه ول میکردم،اما لیمومی خوبیش اینه یه وعده غذای درست حسابی داره در روز،و واقعا همش سیرم،و شما باید بدونید که برای شوک به بدن حتما یک تا دو دوره اول رژیم باید کلا دور شیرینی و شکلات و شکر و بستنی و نوشیدنی گازدار رو خط بکشید ،وگرنه کم نمیکنید،من عاشق آحیلم و هر دفعه به بچه ها می دادم یه مشتم خودم میخوردم،دلستر ،شیرینی،کیک ،کاکائو تلخ و همین شیرینی بیشتر گرسنه ام میکرد برای غذا،الان هیچکدومو نمیخورم اصلا میل هم ندارم،بعدشم من تبلیغ کننده نیستم ،جزو مردم عادی که ابن رژیم رو دیدن و برای تست کردنش هزینه دادن،منکه راضی ام،تا ببینم سه هفته چقدر کم میکنم و به خودم قول دادم تا آخر دوره خودمو وزن نکنم😊 

سلام من رژیم لیمومی گرفتم چهار دوره . هر دوره ۱۸۰۰ تا دو کیلو کم کردم. راحت تونستم کم کنم. 

عزیزم تو 21 روز 2 کیلو فقط؟! کار خاصی نکردن که. رژیم اصولی روی هفته ای یک کیلو تنظیم میشه. یعنی شما باید حداقل 3 کیلو کم میکردی

من تو رژیم لیمومی هستم تو دوره شیردهی، خیلی عالی بوده هیچ چیز خاص و گرونی نداره همون غذای معمول خودم ...

سلام ببخشید هنوز رژیم دارید ?لطف میکنید منم راهنمایی کنید? منم شیر میدم میخوام رژیم بگیرم اگه نتیجه گرفتید منم شروع کنم?

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
کس دیگه ای تجربه نداشته تا حالا؟

سلام دوستان فقط میتونم بگم حیف پول. من با این رژیم در 4 دوره بجای لاغری از وزن 63 شدم 66. چون حجم غذاهاش دو برابر مصرف همیشگیم بود. حیف عمرم که برای این رژیم گذاشتم.

منا هستم قد 157 وزن اوليه ام 65.8 - وزن فعليم 64.5 وزن هدف 54.5 به امید خدا این بار میتونم :)
چقدر کم کردی گلم؟

رژیمش به دردم نخورد،چاق میکنه بدتر،خودم رعایت کردم سه کیلو کم کردم،نظرم عوض شد،رژیمش آشغاله و اصلا علمی نیست،حجم غذاها خیلی بالاس،هی برنج ،اصلا برنج نباید باشه تو برنامه،منم جوگیر شدم فک کردم خوبه،خوذتون باید رعایت کنید