2777
2789
عنوان

پز دادن به بدخواه😂♥️

220 بازدید | 13 پست

یکی بود بدخواهم بود و هست

اون زمان از یه پسره خوشم میومد تا فهمید زرتی باهاش ریخت روهم

بعدها سر ازدواج نکردنم و ازدواج کردنش نگاه بالا به پایین داشت به من با اینکه من دانشجو بودم اون نه

الان من ازدواج کردم همسرمم خوبه خداروشکر دانشجو هم هستم قیافم زیباتر شده

رفته بودیم عروسی دختره با ناراحتی و حسادت نگاهم میکرد (نگاه ناراحتشو خودم دبدم نگاه حسودشو خواهرم شکار کرده بود)

و خب از وقتی ازدواج کردم بیشتر سعی میکنه به من نزدیک شه

حتی اینستامم خواست منم پیج فیکمو بهش دادم پابلیک بود فالو کرد

بعد خودم بلاکش کردم

چون حس میکنم تو دلش میخواد یه کاری کنه برای من و همسرم. چون قبلا تجربشو داشتم

به نظرتون پز دادن و سوزوندن همچین آدمی کار درستیه یا گناهه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواد بزم قاپ شوهرتو بدزده در ظاهر باهاش خوب باش در حد سلام و احوال پرسی نه بیشتر  ولی نم پس نده 

هیچی از زندگیتون بهش نگو راجع به همسرتم باهاش حرف نزن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

کاری ب گناهش ندارم 

ولی ازش فاصله بگیر 

چون ممکنه برات از سر حسادت دعا بگیره 

من برا سوزوندن زن برادرم نبود ب مرگ خودم از سر شوقم مدرک ارشدم رو ک گرفتم بهش نشون دادم نمیدونستم حسوده و زورش میگیره از اون ب بعد بخت و رزقمو بسته تا ی کاری کرده ک برادرمم همدستش شده  

کاری ب گناهش ندارم ولی ازش فاصله بگیر چون ممکنه برات از سر حسادت دعا بگیره من برا سوزوندن زن برادرم ...

خدا لعنتش کنه

دعا که آزه اهلش هستن مامانش و باباش

و میدونم چندین بار برام دعا گرفتن

چه پز بدم چه ندم باز دعا میگیرن

میخواد بزم قاپ شوهرتو بدزده در ظاهر باهاش خوب باش در حد سلام و احوال پرسی نه بیشتر ولی نم پس نده هی ...

خودشم به همسرش خیانت میکنه

چون همسرش خیلی ساده هست

با خواستگار قبلیش حرف میزنه هنوز

برای همین ترشناکه

خدا لعنتش کنهدعا که آزه اهلش هستن مامانش و باباشو میدونم چندین بار برام دعا گرفتنچه پز بدم چه ندم با ...

ازش فاصله بگیر 

حالا من اینقد پشیمونم میگم ای کاش زمان ب عقب برگرده و مدرکمو نشونش نمیدادم

الان ۳۶سالمه و مجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم و متاسفانه مرتب هم برام دعا میگیرن