2777
2789

وای دوسدارم غر بزنم ...مادرشوهرم ۷۵ سالشه این مدلی شده ک باید بیاد خونه بچه هاش ...در ماه یک هفته ...الان اومده اولا تو ماشین ک بود خواستم برم سینه مرغ بخرم گف وای من از مرغ خوشم نمیاد انقد خوردم حالم بهم میخوره 😐 یعنی فقط گوشت درست کن😑 بعد از اون این هیچ ک همش دارم میشورممیپزم ایرادم میگیره لا ب لاش🫤میوه نمیخوره میگه فقط اب میوه میخورم 😑 انتظار داره اب میوه گیریو بیارم جلو دست هروز اب میوه بگیرم ..بعدش سبزی قورمه گزفته بودم ۴ ساعت پای گاز بودم ۵ تا بسته شد برداشت گفت ۲ تا بستشوبرا من بزار کنار گفتم اوکی ...بعد از اون ی بسته خرما گرفته بودم میگف اینو برا من بزار کنار وقتی رفتم ببرم ...😑 بجز همه اینا مهمون داره دعوت میکنه خونم ،.. میگه ۲ مدلم غذا درست کن ...بعد زنگزده ب طرف یارو نمیخواد بیاد بزور میخواد بیارش ... بزووووور ...شوهرم ب خونوادم خیلی خوبی کرده منم بخاطر اون هیچی نمیگم نمیدونم بد جنسم یعنی ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مادر شوهر سمی...نه بانو ، تو با وجود اینقدر حرکت سمی بهش نه نگفتی فقط تو درون ریختی. مشخصه بدجنس ...

بعد سر نماز داشت دعا میکرد یعنی نیم ساعت برا پسرش دعا کرد یدونه برا دلخوشی نگف این عروسمم فلان😹😹😹😹😹😹😹 با اینکه من نباشم پسرش ب این سر هم نمیزنه