وای دوسدارم غر بزنم ...مادرشوهرم ۷۵ سالشه این مدلی شده ک باید بیاد خونه بچه هاش ...در ماه یک هفته ...الان اومده اولا تو ماشین ک بود خواستم برم سینه مرغ بخرم گف وای من از مرغ خوشم نمیاد انقد خوردم حالم بهم میخوره 😐 یعنی فقط گوشت درست کن😑 بعد از اون این هیچ ک همش دارم میشورممیپزم ایرادم میگیره لا ب لاش🫤میوه نمیخوره میگه فقط اب میوه میخورم 😑 انتظار داره اب میوه گیریو بیارم جلو دست هروز اب میوه بگیرم ..بعدش سبزی قورمه گزفته بودم ۴ ساعت پای گاز بودم ۵ تا بسته شد برداشت گفت ۲ تا بستشوبرا من بزار کنار گفتم اوکی ...بعد از اون ی بسته خرما گرفته بودم میگف اینو برا من بزار کنار وقتی رفتم ببرم ...😑 بجز همه اینا مهمون داره دعوت میکنه خونم ،.. میگه ۲ مدلم غذا درست کن ...بعد زنگزده ب طرف یارو نمیخواد بیاد بزور میخواد بیارش ... بزووووور ...شوهرم ب خونوادم خیلی خوبی کرده منم بخاطر اون هیچی نمیگم نمیدونم بد جنسم یعنی ؟
🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای.تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰