2777
2789
عنوان

بچه گناه داره من گناه ندارم

403 بازدید | 38 پست

🥲🥹

از شوهرم متنفرم میخوام جدا شم مامانم میگه گ و ه خوردی بچه آوردی تو که نمیخواستیش ولی من ۲ماهم بود که فهمیدم حاملم قلبش میزد دلم نیومد سقط کنم بی سواد هم نیستم دقیق و کامل به دو روش جلو گیری میکردم نمیدونم چجوری شد 😭😭

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه گناه داره چون بی اختیار وارد این دنیا اومده به واسطه عمل شما به این دنیا اومده

اما شما گناه نداری

بخوای یا نخوای انسانی اینکه پای کاری که کردی وایسی

اما خودت مادری اکر شما دلت برای بچه ات نسوزه به ما چه ربطی داره

دلیل جدایی؟و به هرحال شما مسءول بچتی

دوسش ندارم دوستم نداری بچه ننه وسواس فکری گدا صفت کلا هم هیچ نقشی تو زندگی من ندارم خرج خونه و بچه و خودم میدم کارای خونه کامل با من هست هیچ حمایتی نمیشه رابطه جنسی نداریم اگرم باشه حس میکنم بهم تجاوز شده آنقدر برام درد ناکه چرا باید ادامه بدم؟؟

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

درست جلوگیری نکردی...چه ربطی به سواد داره....اتفاقا چند مدل جلوگیری...باعث میشه بقیه جلوگیری ها خنثی بشه.....چرا متنفری از همسرت....؟کار ت اشتباه نبوده...چون تو حق نداشتی یه آدم بکشی...اما خب وظیفه ات بود..حواستو جمع میکردی زودتر جدا میشدی

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
بچه گناه داره چون بی اختیار وارد این دنیا اومده به واسطه عمل شما به این دنیا اومده اما شما گناه ندار ...

بچه با همچین پدر بی مسولیتی چی میشه اونم یکی میشه لنگه باباش نفرین عروس آینده ام هم میفته به جونم من هرچی هم تلاش کنم درست تربیت بشه بچه از باباش الگو میگیره

دوسش ندارم دوستم نداری بچه ننه وسواس فکری گدا صفت کلا هم هیچ نقشی تو زندگی من ندارم خرج خونه و بچه و ...

به هرحال شما باهمین موجود منفور که میگی رابطه داشتی سقطش هم نکردی و حالا این بچه هم این وسطه حداقل بذار از زیر دست و پا دربیاد بعد هرکار صلاح میدونی بکن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟